Viihde

Takana myrskyisä vuosi: Reino Nordinin upea Maria-vaimo säväytti boheemeissa uimapukukuvissa – ”Pulssi nousee kun katsoo...”

Julkaistu:

nordinit
Reino Nordin lomailee paraikaa perheensä kanssa etelän lämmössä.
Muusikko Reino Nordin ja tämän vaimo Maria lomailevat paraikaa onnellisesti koko perheen voimin etelän lämmössä.

Pariskunnan molemmat osapuolet ovat julkaisseet lomaltaan paljon rakkautta huokuvia kuvia paratiisimaisista maisemista.

– Meiltä vei 12 vuotta päästä tänne. Tässä sitä ollaan, Reino kirjoittaa Instagramissa onnellisen oloisena.
Maria Nordin on julkaissut paljon bikinikuvia ja muita upeita lomaotoksia omalla Instagram-tilillään.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Reinon kuvissa mukana poseeraavat myös perheen suloiset pienet lapset.
Useat pariskunnan seuraajat ovat kommentoineet lomakuvia ylistävään sävyyn.

 Sulla on todettu kaunis ja sympaattinen vaimo, lucky you!

– Pulssi nousee kun katsoo sinua... ei ole ihme että Reiska sinuun rakastui, käyttäjät kommentoivat kuvia.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

34-vuotias Reino Nordin on ollut yhdessä Marian kanssa parikymppisestä lähtien. Pariskunnan yhteiselo on ollut Reinon julkisen työn takia ajoittain myrskyisää. Maria on kuitenkin aina seissyt miehensä rinnalla.
Viimeisin kohu oli Reinon huumetuomio, jonka hän sai kesällä. Vuosi sitten tammikuussa poliisi pysäytti Nordinin kuljettaman auton Helsingin Ullanlinnassa. Miestä epäiltiin tuolloin rattijuopumuksesta, huumausainerikoksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Tuomio asiasta langetettiin kesällä ja tuomiossa kerrottiin, että Nordinin hallusta löydettiin marihuanaa, ja lisäksi ilmeni, että mies oli käyttänyt myös kokaiinia. Poliisi teki epäilyjen jälkeen kotietsinnän Nordinin kotiin, jossa hän asuu yhdessä vaimonsa Marian ja heidän kahden lapsensa kanssa. Nordinilla on lisäksi lapsi aiemmasta suhteesta.

Ennen huumetuomiota Nordin aiheutti kohun EVS Live -keskusteluohjelmassa erikoisella esiintymisellään. Nordin kiroili ja puhua pulputti lähetyksessä valtoimenaan. Hän myös kommentoi hämmentävästi huumausaineisiin liittyviä kysymyksiä.
Hämmennystä lähetyksessä herätti lähetyksessä erityisesti se seikka, että Maria Nordin oli mukana lähetyksessä ja istui hiljaa aloillaan Reinon selitellessä huumekohuaan.

– Mulla oli tosi hyvä ja rentoutunut olo, mutta huomasin, että Reinoa taisi aika paljon jännittää. En osaa hänen puolestaan sanoa, että miksi, Maria sanoi IS:n haastattelussa lähetystä seuranneena päivänä.

Maria kertoi tuolloin saaneensa tietää Reinon rikosepäilystä mieheltään tekstiviestin välityksellä. Hän oli tuolloin itse lasten kanssa Thaimaassa lomalla.

– Se asia on käsitelty. Se on Reinon ihan oma asia. Meillä ei ole mitään ongelmaa sen kanssa. Otin sen ihan rauhallisesti. Ajattelin, että Reino kyllä hoitaa omat asiansa, Maria kuittasi tiukasti.

Huumetuomion jälkeen Nordin kertoi IS:n haastattelussa avoimesti siitä, miten aikoo nyt raitistua kokonaan.

– On lyöty vähän liikaakin, Nordin summasi vuoden tapahtumia joulukuussa.

– Nyt on tapahtunut elämänmuutos, sen lisäksi että menee ulospäin tosi hyvin, niin menee sisälläkin. Sieltä on hyvä ammentaa voimaa ensi vuoteen.

Helmikuun alussa juhlitaan Emma-gaalaa, jossa jaetaan vuotuisesti musiikkialan palkintoja suomalaismuusikoille. Reino Nordin on ehdolla vuoden pop-Emman saajaksi, vuoden miessolistiksi, Antaudun-levy on ehdolla vuoden albumiksi ja kappale Antaudun on ehdolla vuoden biisiksi. Hän on ehdolla myös vuoden artistiksi, joka valitaan yleisöäänestyksellä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt