Viihde

26-vuotias Veronica naulitsi Lewis Hamiltonin huomion Instagramissa kuvillaan – lyhyt suhde formulatähden kanssa järkytti kaunotarta

Julkaistu:

suhdekohu
Veronica Valle tapasi Lewis Hamiltonin netissä pian formulatähden ja Nicole Scherzingerin eron jälkeen.
Formula 1 -tähti Lewis Hamilton tunnetaan ylellisestä elämäntyylistään, josta tähti on kertonut haastatteluissa ja sosiaalisessa mediassa. Nyt Hamiltonin entinen tyttöystävä Veronica Valle kertoi Daily Mailin mukaan paljastuksia Hamiltonin kanssa vietetystä ajasta.

Hamilton bongasi eron jälkeen kurvikkaan Veronica Vallen tämän Instagram-profiilin kautta. He viestittelivät Instagramissa, kun yhtäkkiä Hamilton halusi kyydittää Veronican tämän kotoa Teksasista lomalle Barbadokselle.
26-vuotias yksinhuoltajaäiti sanoi, että Hamilton teki ilkeitä huomautuksia hänen painostaan, koska hän on pluskokoinen glamourmalli. Vallen mukaan Hamilton myös käyttäytyi ”kuin Jekyll & Hyde”, uhaten antaa potkut yksityiskoneensa lentäjälle tämän käytyä vessassa.

Vallen mukaan yksi Hamiltonin suosikkiaiheista oli myös ex-tyttöystävä Nicole Schertzingerin haukkuminen lyttyyn. X Factor -tuomari ja formulatähti erosivat vuonna 2015 kahdeksan vuoden seurustelun jälkeen. Eron jälkeen julkisuudessa esitettiin, että ero olisi johtunut siitä, ettei Hamilton ollut vielä valmis naimisiin.
Veronica vangitsi yllä näkyvän otoksen tyylisillä Instagram-julkaisuillaan formulatähden huomion.

Veronican mukaan Hamilton oli pääosin kiltti häntä kohtaan, mutta tällä oli ilmiselvästi jonkinlaisia vihanhallintaongelmia, ja hänen tuulensa vaihtuivat täysin äkkiarvaamatta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Kaikki tietävät, ettei koneessani käydä p*skalla, oli Hamilton Veronican mukaan huutanut vessassa käyneelle lentäjälle.


Hamiltonin elämässä on ollut viime aikoina muitakin takaiskuja.

Formulatähti poisti sosiaalisen median tilinsä joulun jälkeen syntyneen kohun seurauksena. Hamilton sai rutkasti kritiikkiä niskaansa tölvittyään siskonsa pientä poikaa julkaisemallaan videolla.

Aiemmin Hamilton oli todella aktiivinen sosiaalisessa mediassa, julkaisten vähän väliä ylellistä elämäntyyliä henkiviä kuvia ja Formula 1 -elämästä kertovia otoksia faneilleen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt