Viihde

Näyttelijä Ewan McGregorin gaalapuhe ihmetytti: kiitti sekä vaimoa että huhuttua rakastajatarta – jätetyltä puolisolta jäätävä vastaanotto

Julkaistu:

Ewan McGregor piti Golden Globe -gaalassa puheen, jossa hän yllättäen kiitti myös entistä vaimoaan.
Hollywood-tähti Ewan McGregor nappasi sunnuntain ja maanantain välisenä yönä järjestetyssä Golden Globe gaalassa palkinnon roolistaan Fargo-sarjassa. McGregor palkittiin parhaan lyhyen tv-sarjan miespääosasta.

Muiden muassa Trainspotting-, Star Wars-, Big Fish- ja Moulin Rouge! -elokuvista tuttu tähti piti gaalassa perinteiseen tapaan kiitospuheen, jossa hän kiitti kaikkia häntä tukeneita ihmisiä. Daily Mailin mukaan McGregor osoitti monelle hieman yllättäen kiitokset myös vaimolleen, Eve Mavrakisille.

– Haluan ottaa hetken kiittääkseni sinua Eve siitä, että olet seissyt vierelläni 22 vuotta. Ja minun neljää lastani. Rakastan teitä, McGregor sanoi puheessaan.


Erikoista kiitoksista tekee se, että McGregor jätti Mavrakisin viime vuonna. Hollywood-tähti ei ole vahvistanut eroa vaimostaan, mutta hänet on kuvattu suutelemassa kollegansa kanssa ja tähden lähipiiristä on kerrottu, että pari on eronnut.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

McGregorin kerrotaan seurustelevan 33-vuotiaan Mary Elizabeth Winsteadin kanssa. Winstead näyttelee McGregorin kanssa Fargo-sarjassa ja saikin samaisessa Golden Globe -puheessa tähdeltä kiitokset. Moni piti McGregorin puhetta perin erikoisena juuri siksi, että tämä kiitti sekä ex-vaimoaan että huhuttua rakastajatartaan.


Daily Mailin mukaan McGregorin jättämä Eve Mavrakis ei suhtautunut puheeseen kovin suopeasti. Brittilehti tiedusteli ranskalaissyntyiseltä Mavrakisilta, mitä mieltä hän oli ex-puolisonsa puheesta.

– Ei, en pitänyt hänen puheestaan, nainen vastasi lyhyesti.

Perusteluiksi Mavrakis antoi Daily Mailille hyvin jäätävän vastauksen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Samasta syystä, kun te kysytte minulta siitä, tämä kivahti.


McGregor ja Mavrakis avioituivat vuonna 1995. Pari sai yli kaksi vuosikymmentä kestäneen liittonsa aikana neljä tytärtä.

McGregorin suhde Winsteadiin paljastui viime syksynä, kun heidän kiihkeät suutelukuvansa levisivät brittimediassa. McGregor kuvattiin lontoolaisessa kahvilassa erittäin läheisissä tunnelmissa vastanäyttelijänsä kanssa. Pusutteluhetken jälkeen he poistuivat paikalta Hollywood-tähden moottoripyörällä.

Pian kuvien julkaisun jälkeen People-lehti uutisoi, että McGregor ja Mavrakis erosivat jo viime toukokuussa, vaikka ovatkin yhä virallisesti naimisissa.