Viihde

Mari Perankoski heitti niin hävytöntä herjaa, että purskahti itsekin nauruun teatterilavalla – Remontti-Reiskan seksielämästä suorat sanat

Julkaistu:

roast
Näyttelijä Mari Perankoski ei kyennyt pidättelemään nauruaan kertoessaan toinen toistaan härskimpiä vitsejä.
Lauantai-iltana Helsingin Savoy-teatterissa järjestettiin Jäähypenkki Roast -niminen tapahtuma, jossa julkisuuden henkilöt roastasivat toisiaan sekä olympiaurheilua. Roast-mestari Antto Terraksen johdolla toisiaan roastasivat Esko Eerikäinen, Janne Porkka, Mari Perankoski, Remontti-Reiska Joma Piisinen, tv-kokki Kari Aihinen, tv-pappi Kari Kanala, ex-nyrkkeilijä Juho Haapoja ja julkkis-dj Amanda Harkimo.

Monien muiden roast-iltojen tapaan Jäähypenkki on ennalta käsikirjoitettu ja sovittu yhdessä kaikkien esiintyjien kanssa. Roast on esiintyvän taiteen muoto, jonka henkeen kuuluu olennaisesti "kanssaroastaajille" naljailu. jäähypenkin esiintyjät ideoivat yhdessä ennen illan esitystä, miten kukin voisi hiillostaa toisiaan.

Kun näyttelijä Mari Perankoski oli roastausvuorossa, kuultiin erittäin kaksimielisiä vitsejä. Ensimmäisenä Perankoski kiinnitti huomiota Remontti-Reiskan ulkonäköön.

– Katsoin, että kyllä nyt on Piisisen Jorma rypistynyt.


Perankoski huomoi heitoissaan myös Janne Porkan ulkonäön.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Noin nolon näköistä jätkää en ole nähnyt kuin Janne Porkka. Paitsi sekunti sitten, kun satuin vilkaisemaan Esko Eerikäistä.

Perankoski vitsaili Kari Aihisen olevan kuin kokkiohjelmien Paavo Väyrynen, koska Aihisesta ei pääse eroon tv:ssä.


Perankoski heitti vitsiä myös Esko Eerikäisen urasta ja ulkonäöstä.

– Esko Eerikäisen tosi-tv-sarjan nimi oli Tehtävä Kolumbiassa. Verotietojen mukaan seuraava ohjelma voisi olla Tehtävä sossun luukulla.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Eerikäinen on nykyään myös niin lihava, että kun Esko kääntyy sängyssä, niin kellot vaihtuu. Esko, ymmärrän, että sulla oli riitaisa avioero, mutta ei niitä suruja siten hukuteta, että syöt sun ex-vaimon, Perankoski sai sanottua ennen kuin itse purskahti nauruun.


Remontti-Reiska Jorma Piisinen sai myös nauttia Perankosken sanomisista.

– Juuri luin lehdestä, että Piisisen penis on ollut niin pitkään käyttämättä, että se julistetaan Unescon maailmanperintökohteeksi, näyttelijä täräytti.

Edit 14.1. kello 11.36: Lisätty jutun alkuun kappale siitä, mitä roast on ja että vitsit ovat etukäteen esiintyjien kesken sovittuja.