Viihde

Putous-tähti Pilvi Hämäläinen havainnollistaa koomisella kuvaparilla Venla-gaalan jälkeistä olotilaansa: ”Näyttää ihan hakatulta juopolta”

Julkaistu:

gaalailta
Näyttelijä Pilvi Hämäläinen toteaa Instagramissa, että jos jättää meikit pesemättä juhlailtana, voi ulkonäkö seuraavana aamuna olla melko rähjäinen.
Viime vuoden Putous-voittaja Pilvi Hämäläinen juhli perjantaina Helsingissä järjestetyssä Kultainen Venla -gaalassa. Tapahtumassa palkittiin vuoden parhaat tv-ohjelmat ja niiden tekijät ja se tarjosi tv-alan tähdille mahdollisuuden viettää iltaa yhdessä. Lauantaina moni tv-tähti julkaisikin kuvia gaalaillan jälkimainingeista sosiaalisessa mediassa.

Yksi heistä oli Aina Inkeri Ankeisella Vuoden sketsihahmo -kisan viime vuonna voittanut Hämäläinen. Hän julkaisi lauantaina Instagram-tilillään hulvattoman kuvaparin, jossa hän poseerasi ensin gaalameikissä ja sitten lauantaiaamun tunnelmissa.

Vasemmassa kuvassa näyttelijän meikki oli kaunis ja huoliteltu, oikeassa puolestaan lähes kokonaan kasvoilta lähtenyt. Jäljellä oli vain hieman silmämeikkiä ja häivähdys huulipunaa.
– Oikea prinsessa jättää tanssiaisten jälkeen meikit pesemättä ja näyttää siksi seuraavana päivänä ihan hakatulta juopolta, Hämäläinen totesi kuvatekstissä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Kiitos Venlat ja kaikki tutut ja vähempi tutut. Jo vain oli kivaa, tähti jatkoi.

Hämäläinen vietti kuvansa perusteella lauantaita mukavaan huppariin pukeutuneena. Perjantaina hän sen sijaan oli valinnut ylleen näyttävän mustan iltapuvun, jonka väri oli vahva kannanotto viime aikojen keskusteluun seksuaalisesta häirinnästä.

Tämän vuoden Golden Globe -palkintogaalassa Hollywoodin huippunimet pukeutuivat mustaan solidaarisuuden osoituksena seksuaalisen hyväksikäytön uhreille. Myös Hämäläinen halusi asuvalinnallaan ottaa kantaa tärkeään aiheeseen.

– Sen takia minäkin laitoin mustan mekon. Mun mielestä on turhaa hankkia joka gaalaan eri mekkoa, niin ajattelin ensin, että laitan saman mekon kuin Jussi-gaalassa, mutta kampanjan takia ajattelin, että laitankin tämän, Hämäläinen kertoi IS:lle punaisella matolla.


Pilvi Hämäläinen on mukana myös ensi viikolla alkavalla Putouksen yhdeksännellä tuotantokaudella. Hän kertoi aiemmin tällä viikolla IS:lle, että voittoon yltäneen Aina Inkeri Ankeisen jälkeen oli vaikea löytää uusi hahmo.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Aluksi en kokenut paineita, mutta kun asiasta alettiin kysyä, yhtäkkiä niitä syntyikin. Huomasin, että kun olisi pitänyt päättää, minkä hahmon valitsen tällä kertaa, minulla olikin aivan hirveät paineet ja ahdistus siitä.

– Lukitsin itseni täysin ja menin ihan jumiin. Olen hirveä stressaaja ja ahdistuja yleensäkin, joten totta kai ahdistun sitten myös tästä, hän nauroi.

Lopulta oikea hahmo löytyi ja ensi lauantaina Hämäläinen pääsee esittelemään sen kansalle Putouksen ensimmäisessä jaksossa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt