Viihde

Onko hän maailman upein isoäiti? Carrie, 36, hämmästyttää hehkeällä ulkonäöllään – luullaan jatkuvasti teinityttärensä siskoksi

Julkaistu:

isoäiti
Carrie Hilton sanoo olevansa glamour-mummo, joka näyttää niin nuorelta, että häntä luullaan jatkuvasti 17-vuotiaan tyttärensä siskoksi.
Brittiläinen Carrie Hilton on noussut otsikoihin kauniin ulkonäkönsä ansiosta. The Sun kertoo Carrien olevan eräs Britannian nuorimmista isoäideistä vain 35-vuotiaana. Carrie sai ensimmäisen lapsensa 18-vuotiaana ja hänen tyttärensä Clarice sai esikoisensa 17-vuotiaana.
Carrie, 36, kertoo The Sunille ihmisten luulevan häntä jatkuvasti tyttärensä siskoksi, eikä isoäiti pistä erehdystä ollenkaan pahakseen.

– Kun ihmiset kuulevat Claricen kutsuvan minua äidikseen, niin he ovat ihmeissään. He eivät ole uskoa kun kerron olevani jo isoäiti. Joskus sanon vitsillä olevani tyttäreni sisko, Carrie nauraa The Sunin haastattelussa.
Carrie myöntää, ettei hänen hehkeä ulkonäkönsä ole kuitenkaan ainoastaan terveellisen ruokavalion ja liikunnan ansiota. Hän on käyttänyt kauneusleikkauksiin yli 14 000 euroa. Carrien rinnat on suurennettu, hänellä on laminaattihampaat, hiuslisäkkeet, ripsienpidennykset ja kestopigmentoidut kulmakarvat. Kasvoihinsa hän käy ottamassa säännöllisesti botox-pistoksia.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Brittiläinen isoäiti sanookin, ettei hän pidä itseään tavallisena mummona, vaan glamour-isoäitinä.

– Olen aina ollut tyylikäs. En pidä kuitenkaan mistään tekokynsistä tai vastaavista, hän sanoo The Sunille.
Hän sanoo pitävänsä huolta hyvinvoinnistaan kickboxingilla ja salitreenillä, ja hän pyrkii käymään salilla vähintään viisi kertaa viikossa. Bilettäminen tai nuorten miesten jahtaaminen eivät Carrien mukaan kiinnosta häntä laisinkaan.

– Olen aina ollut hyvässä kunnossa ja liikunnallinen. En juhli, vaan käyn pelkästään töissä tai salilla. En siis ole joutunut hätyyttelemään nuoria miehiä kertomalla, että olen isoäiti, Carrie nauraa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt