Viihde

Kihlahuhut leimahtivat: Britney Spears kuvattiin rannalla muhkea sormus nimettömässään – kosiko nuori tanssijarakas?

Julkaistu:

kihlahuhut
Poptähti Britney Spears lomailee Havaijilla, jossa hänet ikuistettiin kuviin sormus vasemmassa nimettömässään.
Poptähti Britney Spearsin, 36, fanit kiinnittivät tiistaina huomionsa laulajan vasemmassa nimettömässä nähtyyn timanttisormukseen. Spears kuvattiin lomamatkalla sormessaan varsin näyttävä sormus. Hän seurustelee personal trainerina ja fitnessmallina työskentelevän Sam Asgharin, 23, kanssa.


Daily Mailin mukaan sormus nähtiin ensimmäistä kertaa Spearsin kädessä keskiviikkona, kun Havaijilla lomaileva pariskunta viihtyi yhdessä rannalla. Spears ja Asghari kävelivät käsikkäin hietikolla rakastuneen näköisinä. Samana päivänä Spears kuvattiin vasen käsi visusti taskussa.


Muun muassa Baby One More Time ja Oops!...I Did It Again -hiteistä tunnettu Spears ja Asghari tapasivat popparin Slumber Party -videon kuvauksissa vuonna 2016. Asghari esiintyi musiikkivideolla ja kaksikon välien kerrottiin lämmenneen pian kuvausten jälkeen.

Asghari on kotoisin Iranista, josta hän muutti Yhdysvaltoihin yhdeksän vuotta sitten. Hän jakaa suositulla Instagram-tilillä kuvia kuntosalilta ja muotikuvauksista. Välillä myös Spears vilahtaa kuvissa.
Britney Spears on ollut kahdesti naimisissa. Tammikuussa 2004 laulaja avioitui lapsuudenystävänsä Jason Alexanderin kanssa Las Vegasissa. Liitto kesti kuitenkin vaivaiset 55 tuntia ja se lopulta mitätöitiin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Syyskuussa 2004 Spears avioitui taustatanssijansa Kevin Federlinen kanssa. Avioliitto kesti kolme vuotta. Pariskunta sai kaksi lasta: pojat Sean Prestonin ja Jayden Jamesin.

Laulaja on ollut myös kihloissa aiemmin. Joulukuusta 2011 tammikuuhun 2013 Spears oli kihloissa managerinsa Jason Trawickin kanssa. Vuonna 2014 Spearsin sormessa nähty sormus herätti kihlaushuhuja jälleen. Tuolloin laulaja seurusteli David Lucandon kanssa. Seurustelua kesti noin vuoden.

Spears on viime vuosina esiintynyt Las Vegasissa osana suurta show’taan. Spearsin esitykset ovat vetäneet kaupunkiin nuorempaa yleisöä ja tuottaneet hurjia summia. E Newsin mukaan tähti on saanut esityksistään lipputuloja yli 100 miljoonan dollarin eli noin 85 miljoonan euron edestä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt