Viihde

Rebekah Shelton ei olekaan kuollut – Big Brother -tähti ilmoitti tunteikkaalla videolla olevansa elossa: ”Kävin tänään läpi helvetin”

Julkaistu:

Televisiosta tuttu Rebekah Shelton sanoo, että uutinen hänen kuolemastaan lähti leviämään Twitter-tilin hakkeroinnin seurauksena.
Britannian Big Brother -ohjelmaa vuonna 2009 tähdittänyt Rebekah Shelton, 32, onkin elossa. Tosi-tv-tähti vahvisti asian tunteikkaalla Twitter-videollaan.

Sheltonin virallisella Twitter-tilillä oli aiemmin perjantaina kerrottu hänen kuolemastaan. Tähti sanoo tuoreella videolla, että tili hakkeroitiin.

– En ole kuollut!!!!!! Lopettakaa tämän uutisen levittäminen, kiitos!!!!! Lakimieheni tekee jo töitä tämän asian kanssa, ja tämä henkilö, joka haluaa pilata onnellisuuteni, joutuu maksamaan siitä, Shelton kirjoittaa Twitterissä.

– Vaikka oli hirveä kokemus saada selville, että olin kuollut, positiivinen asia on se, että ymmärsin olevani rakastettu ja niin moni ihminen välittää minusta. Kiitos tuesta, hän jatkaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Perjantaiaamuna julkaistussa – ja myöhemmin poistetussa – twiitissä ilmoitettiin, että Shelton olisi kuollut keskiviikkona.

– Olemme pahoillamme ilmoittaessamme kaikille surulliset uutiset, että meidän upea ja ihana Rebekah kuoli yllättäen keskiviikkoyönä. Pyydämme kunnioittamaan perheen yksityisyyttä tänä aikana, siinä todettiin.
Shelton sanoo videolla käyneensä perjantaina läpi helvetin, koska joku muu käytti hänen tiliään ja kirjoitti ”typerän statuspäivityksen”.

– Tämä henkilö ei voi hyväksyä sitä faktaa, että olen onnellinen, että voitin kaikki ongelmani ja elän viimein elämääni onnellisena. Olen lomalla, olen Arabiassa enkä ole kuollut.

Kun brasilialainen Shelton nousi julkisuuteen, hänet tunnettiin vielä Rodrigo Lopezina. Hän alkoi elää Rebekah Sheltonina vuonna 2012 ja kävi läpi sukupuolenkorjausleikkauksen vuonna 2014, OK! kertoo.

Shelton kertoi viime vuoden toukokuussa päättäneensä lähteä leikkaukseen, kun hänen silloinen kumppaninsa näki hänet naisena.

– Kun tapasin hänet, en ollut 100 prosenttia varma (korjausleikkauksesta). Tietysti halusin sitä, mutta minun piti ajatella, haluanko todella käydä läpi kaiken tämän syrjinnän, tosi-tv-tähti sanoi Daily Starin haastattelussa.

– Hän näki minut naisena, sellaisena kuin olen. Kun vei minua ulos ja esitteli ystävilleen, ensimmäistä kertaa elämässäni tunsin olevani se henkilö, joka minun oli määrä olla, kun synnyin.