Viihde

Suorassa tv-lähetyksessä valtaisa tunteenpurkaus – voiton vienyt juontaja purskahti itkuun Venla-gaalassa: ”Tällaisenkin naisen voi laittaa telkkariin”

Julkaistu:

venla-gaala
Venla-gaala käynnistyi tunteellisesti, kun Jenny+ -ohjelman juontaja Jenny Lehtinen purskahti lavalla itkuun.
Venla-gaala käynnistyi kello 20 jälkeen Ylen TV2-kanavalla parhaan Lifestyle-ohjelman palkitsemisella. Kategoriassa olivat ehdolla Jenny+ (Yle TV2, Yle Asia), Mad Cook Show (Nelonen, Gimmeyawallet Productions) ja Strömsö (Yle Fem, Svenska Yle).

Voiton vei Jenny+ -ohjelma, jonka juontaja Jenny Lehtinen piti voiton hetkellä erittäin tunteikkaan puheen lavalla suorassa tv-lähetyksessä. Lehtisen puheesta oli hieman vaikeaa saada selvää tämän tunteenpurkauksen takia.

– Tällaisenkin naisen voi laittaa telkkariin. Tämä on esimerkkinä meille kaikille, hän sanoi ja itki vuolaasti.

Lehtinen on puhunut julkisuudessa paljon positiivisen vartalonkuvan puolesta. Hän on kertonut avoimesti kärsineensä lapsesta lähtien kehoonsa kohdistuvasta kritiikistä, jonka johdosta hän sairastui vain 12-vuotiaana syömishäiriöön.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Moni meistä kipuilee oman kehonsa kanssa, enkä itsekään osaa rakastaa omaani, Jenny sanoi IS:n haastattelussa viime lokakuussa.

– Omat kiloni eivät tulleet siitä, että olisin elänyt jotenkin nautinnollista ja hekumallista elämää, vaan ne ovat tulleet syömishäiriöistä. Kiloni muistuttavat minua edelleen siitä, kun itselläni oli paha olla, hän lisäsi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt