Viihde

Mikko Leppilampi muistelee uransa karmaisevinta kömmähdystä – 30 miljoonaa tv-katsojaa todisti

Julkaistu:

Mikko Leppilammella on takanaan työntäyteinen vuosi. Hienon uran varrelle mahtuu myös kommelluksia.
Näyttelijä ja juontaja Mikko Leppilampi saapui Venla-gaalaan hymyssä suin.

Leppilammella on takanaan kiireinen vuosi, sillä mies on nähty niin Tähdet, tähdet -ohjelman juontajana, kuin myös rakastetussa Suomilove-ohjelmassa. Lisäksi hän otti osaa äärimmäiseen tosi-tv-ohjelmaan Atlantin yli.

– Nautin siitä, että saan kruunata vuoteni Venla-gaalassa. En varmaan koskaan enää tule elämään tällaista työvuotta, Leppilampi toteaa onnellisena IS:n suorassa lähetyksessä.
  • Yllä olevalla videolla Mikko Leppilmapi ISTV:n haastattelussa.
Leppilampi on gaalassa ehdolla parhaan miesnäyttelijän kategoriassa. Venla-palkinnosta hänen kanssaan kilpailevat Eero Ritala ja Mikko Roiha.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Jännittää, mutta kuten töissäkin aina sanon, niin pelko on negatiivista ja jännittäminen positiivista. Arvostan, että elämä on koulinut mut sellaiseen tilaan, että osaan vilpittömästi arvostaa, että saan olla tässä tilanteessa, Leppilampi hehkuttaa.


Reipasotteinen ja energinen juontaja muistaa, että aina eivät ole kaikki juontokeikat menneet aivan putkeen. Vuonna 2007 Leppilampi juonsi Euroviisut yhdessä Jaana Pelkosen kanssa.

Juuri ennen kuin lähetys 30 miljoonan katsojan edessä alkoi, tipautti Leppilampi vahingossa kaikki juontokorttinsa maahan.

– Kyseessä oli Euroviisujen esiintymisjärjestyksen arvontatilaisuus. Tulimme Jaanan kanssa ensimmäistä kertaa yleisölle tutuksi silloin. Minulla oli koko nippu juontokortteja, mutten ollut numeroinut niitä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Tunnusmusiikin aikana, noin minuuttia ennen lähetystä, otin juontokortit esille, mutta ne levisivät kaikki lattialle. Käteeni jäi vain eka ja vika juontokortti. Silloin mietin, että tuhosin sitten heti käyttelyssä oman urani, Leppilampi nauraa.

Lopulta Leppilampi joutui improvisoimaan ranskaksi juonnon sisällön 30 miljoonan katsojan edessä.

Kultainen Venla -gaala nähdään Yle TV2:ssa suorana lähetyksenä Suomen Kansallisoopperasta perjantaina 12.1. klo 20 alkaen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt