Viihde

Erika Vikman säväytti punaisella matolla violetissa luomuksessa – Danny yritti opastaa valitsemaan toisenlaisen puvun

Julkaistu:

venla-gaala
Erika Vikmanin miesystävä Danny vinkkasi rakkaalleen Venla-gaalan pukuvalinnasta.
Tangokuningatar Erika Vikman saapui Venla-gaalan punaiselle matolle kimaltelevassa violetinsävyisessä iltapuvussa, jossa oli näyttävä halkio.

Vikman ja hänen miesystävänsä, laulajalegenda Ilkka ”Danny” Lipsanen nähtiin äskettäin tv-ruuduissa, kun juontaja Maria Veitola vieraili heidän luonaan Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa.


Pariskunta jakson yhdessä, kun se eilen torstaina tuli televisiosta.

– Oli tosi positiivinen meininki. Nyt oli valittu mukaan aidoimmat hetket, mikä oli mahtavaa. Ihmisiltä on tullut enemmän kuin koskaan hyvää palautetta, Vikman paljastaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Pariskuntaa kuvattiin kaksi päivää ja yhden yön verran Veitolan ollessa heidän luonaan kylässä.

– Vaikeuttaahan se sitä omana itsenä olemista, kun on kauheasti ihmisiä ympärillä kuvaustilanteessa. Taisimme Marian kanssa olla niitä rääväsuita, ja Danny yritti selvitä siinä välissä, Vikman nauraa.

– Vähitellen aloimme kaikki tottua ja suodattimet lähtivät. Maria on mahtava luonnonlapsi ja molemmat tykkäsimme Mariasta tosi paljon, Vikman hehkuttaa.


Tämän vuoden Golden Globe -palkintogaalassa Hollywoodin huippunimet pukeutuivat mustaan solidaarisuuden osoituksena seksuaalisen hyväksikäytön uhreille.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Me too -nimellä kulkeva kampanja on puhuttanut julkisuuden henkilöitä Suomessakin, ja esimerkiksi näyttelijä Pilvi Hämäläinen saapui Venla-gaalaan mustassa iltapuvussa.

Vikman ei valinnut ylleen kokomustaa iltapukua, mutta huomioi kyllä kampanjan asuvalinnassaan.

– Mekon pohjaväri on musta, joten huomioin sillä Golden Globessa nähdyn teeman. Ymmärrän mustan värin merkityksen ja haluan kunnioittaa sitä, Vikman kertoo.

– Dannykin sanoi minulle, että tämän viikon trendi olisi musta, Vikman paljastaa.


Kokomustaan Vikman ei kuitenkaan pukeutunut viime hetkelläkään, sillä violetin ja mustan sävyinen mekko oli ostettu juuri tätä iltaa varten jo kauan sitten.

– Ostin tämän mekon kuvatessani Iholla-sarjaa. Sarja on ehdolla, joten halusin laittaa siksi juuri tämän mekon tänään, Vikman hymyilee.

Kultainen Venla -gaala nähdään Yle TV2:ssa suorana lähetyksenä Suomen Kansallisoopperasta perjantaina 12.1. klo 20 alkaen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt