Viihde

Sara Sieppi ja Roope Salminen purjehtivat Venla-gaalaan – missikaunottarella huomiota herättävä tulipunainen iltapuku

Julkaistu:

venla-gaala
Juontajapariskunta edusti yhdessä näyttävän tyylikkäinä.
Juontaja, muusikko ja näyttelijä Roope Salminen saapui Venla-gaalan punaiselle matolle seuralaisenaan avopuolisonsa, vuoden 2011 Miss Suomi ja niin ikään juontajana työskennellyt Sara Sieppi.

Pariskunta oli yhdessä näyttävä ilmestys punaisen maton kutsuvierastapahtumassa. Sieppi esiintyi gaalassa upeassa, leimuavan punaisessa iltapuvussa.

Salminen kertoi tunnelmiaan IS:n suorassa lähetyksessä haastattelussa punaisella matolla.


Aluksi hän kertoi hieman juuri äskettäin ilmestyneestä uudesta kappaleestaan, jonka nimi on uteliaisuutta herättävästi Kusipää.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Se on sellainen kappale, mihin ei pidä antaa lukuohjetta kenellekään. Olemme sellaisella alalla, että mietimme hirveän paljon sitä, mitä muut ihmiset ajattelevat meistä. Haluttiin laskea suojaukset ja myöntää, että jonkun mielestä mä voin olla kusipää.
  • Katso Roope Salmisen koko haastattelu yllä olevalta videolta.
Salminen jutteli myös some-tilanteestaan eli siitä, miten saa paljon kritiikkiä somessakin.

– Varmaan se johtuu siitä, että olen ärsyttävä tyyppi. Kenties minussa on niitä piirteitä. En ole koskaan uskonut siihen, että huutelijat olisivat automaattisesti väärässä. Jos 100 000 ihmistä sanoo, että olen huono juontaja, niin varmaan siinä on jotain perää.

Salminen kertoo faneilleen avoimesti elämästään ja työstään suosittujen some-tiliensä välityksellä. Hän on kertonut aiemmin haastatteluissa siitä, miten somen päivittämiseen ja varsinkin seuraajien kommenttien lukemiseen voi mennä paljonkin aikaa, jos niitä tarkkailee aktiivisesti.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Siihen menee tosi paljon aikaa, jos jää kyttäämään. Kun Putous alkaa, niin luen kaikki Twitter-kommentit Putouksen hashtagilla, Salminen kertoo.

Entä kuinka pitkään Salmisella menee, kun hän tekee yhden Instagram-päivityksen?

– Ehkä 12-15 minuuttia. Mieheksi pitkään, mutta ei kovin pitkään kuitenkaan.


Salminen on ollut Suomen tv-maailmassa näkyvä hahmo viimeisen parin vuoden aikana. Hän on juontanut MTV3-kanavalla suosittua Putous-ohjelmaa sekä myös Enbuske, Veitola & Salminen -ajankohtaisohjelmaa. Hänen uransa käynnistyi suomalaisille tutun draamasarjan kautta, kun hän esitti Kotikadussa Narskua kolmen vuoden ajan vuodesta 2009 eteenpäin.

Kultainen Venla -palkinnot jaetaan perjantai-iltana 12. tammikuuta Helsingin Kansallisoopperassa. Venla-gaala näytetään suorana lähetyksenä TV2-kanavalla kello 20 alkaen. Sitä ennen kutsuvieraat saapuvat gaalaan punaisen maton tilaisuudessa. IS näyttää punaisen maton tilaisuuden suorana lähetyksenä haastatteluineen noin kello 18.30–20.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt