Viihde

Putous-voittaja Pilvi Hämäläinen otti voimakkaasti kantaa Venla-asullaan – kansainvälinen gaalailmiö levisi Suomeen

Julkaistu:

venla-gaala
Näyttelijä Pilvi Hämäläinen saapui Venla-gaalaan kantaen yllään tärkeää sanomaa.
Supersuositun Putous-sketsiohjelman voittanut näyttelijä Pilvi Hämäläinen saapui Venla-gaalaan näyttävässä mustassa iltapuvussa.

Puku ei ollut sattumalta valikoitunut näyttelijän päälle, vaan mustalla iltapuvulla oli selkeä sanoma.

Tämän vuoden Golden Globe -palkintogaalassa Hollywoodin huippunimet pukeutuivat mustaan solidaarisuuden osoituksena seksuaalisen hyväksikäytön uhreille. Me too -nimellä kulkeva kampanja on puhuttanut julkisuuden henkilöitä Suomessakin.


– Sen takia minäkin laitoin mustan mekon. Mun mielestä on turhaa hankkia joka gaalaan eri mekkoa, niin ajattelin ensin, että laitan saman mekon kuin Jussi-gaalassa, mutta kampanjan takia ajattelin, että laitankin tämän, Hämäläinen kertoo.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kiire pääsi yllättämään näyttelijän gaalaan valmistautuessa, ja mekko toimitettiinkin lopulta hänelle henkilökohtaisesti.

– Minulla oli kauhea kiire. Lalli Savolainen toi mekon minulle Putouksen studiolle, kun yhtäkkiä tajusin, ettei minulla ole mitään päällepantavaa, Hämäläinen heittää.


Aina Inkeri Ankeista esittänyt ja sketsihahmollaan kansaa naurattanut Hämäläinen tunnustaa olevansa ensimmäistä kertaa juhlimassa Venla-gaalassa.

– Hyvällä fiiliksellä olen! Täällä on paljon tuttuja. En ole ehtinyt syödä tänään vielä, joten kauhea nälkä, Hämäläinen nauraa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Vaikka Hämäläinen on tuttu useimmille tv-katsojille, hän ei itse ole ehtinyt liiemmin sohvan ääressä istua.

– Kaikkien aikojen suosikkiohjelmani on ehkä Pasila, Hämäläinen vastaa pitkän harkitsemisen jälkeen.

Putouksen uusi kausi alkaa MTV3:lla 20. tammikuuta. Edellisellä kaudella sketsihahmokisan voitto takasi Hämäläiselle ennakkosuosikin aseman.

– Minä elän Aina Inkerin varjossa, mutta se ei ole huono varjo. Nyt on jännä mennä uudelle kaudelle, kun on ihmisten mielissä suosikki, Hämäläinen pohtii.


Uusi sketsihahmo ei Hämäläisen mukaan ehkä tule yltämään Aina Inkeri Ankeisen suosion tasolle.

– Ei siitä ehkä samanlaista kansansuosikkia tule, kuin Aina Inkeri, Hämäläinen arvelee.

Kultainen Venla -gaala nähdään Yle TV2:ssa suorana lähetyksenä Suomen Kansallisoopperasta perjantaina 12.1. klo 20 alkaen.

Ilta-Sanomat ja Nelonen kuuluvat molemmat Sanoma-kosnerniin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt