Viihde

Sampo Kaulanen saapui todella jännittyneenä punaiselle matolle – vierellä upea Minttu-vaimo: ”Kädet hikoaa ja pelottaa”

Julkaistu:

venla-gaala
Kyläkauppias Sampo Kaulanen jännittää ehdokkuuttaan illan Venla-gaalassa.
Lappilainen kyläkauppias Sampo Kaulanen saapui puolisonsa Mintun kanssa Kultainen Venla -gaalaan punaisen maton tapahtumaan yhteneväisesti mustiin pukeutuneena. Mintun hiukset oli palmikoitu upeasti pikkulettikampaukselle.

Sampo Kaulanen on tänä vuonna ehdolla palkintokategoriassa gaalassa, joka näytetään TV2-kanavalla kello 20 alkaen suorana lähetyksenä. Yleisön suosikit parhaaksi esiintyjäksi -kategoriassa ovat ehdolla Arman Alizad, Sampo Kaulanen sekä Jaajo Linnonmaa.

Kaulaset kertoivat tunnelmiaan IS:n haastattelussa suorassa lähetyksessä punaisella matolla.

– Tuntuu aivan helvetin hyvältä. Jännittää ihan sikana. Kädet hikoaa. Pelottaa, että jos tulee turpaan, niin kuinka selviän siitä, Kaulanen pohti haastattelussa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Se julhii jos se voittaa, mutta se juhlii vaikka se ei voittaisikaan, vaimo Minttu puolestaan pohtii.


Molemmat myöntävät, että masentumisen riski on olemassa, jos voittoa ei tule. Kaulanen oli kategoriassa ehdolla myös vuonna 2013, mutta tuolloin voiton vei Arman Alizad.

– Viimeksi ajattelin, että lopetan kaikki nämä hommat, jos en voita, Kaulanen myöntää.

– Viimeksi Arman voitti sen nenäni edestä. Pikku leikkimielinen kilpailu sallittakoon. Joku päivä haluaisin saada Armanin päänahan takan päälle, hän vitsaili.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kaulanen promosi itseään etukäteen yleisöäänestyksessä intensiivisesti ja vetosi fanejaan äänestämään häntä. Kampanjointi kannatti, ja kauppias pääsi kilpailun finaaliin.

Kaulanen otti talvella osaa Nelosen Julkkis-Selviytyjien kuvauksiin kaukomailla. Ohjelma alkaa televisiossa myöhemmin tammikuussa. Puoliso Minttu Kaulanen kertoo jääneensä yksin pyörittämään arkea siksi aikaa, kun Sampo lähti seikkailemaan viidakkoon.

– Minä olin kotosalla keittiöremontin, kahden lapsen ja yrityksen kanssa. Olihan siinä, Minttu toteaa.

– Yhdessä vaiheessa tuli jäätävä ikävä Minttua, kun ahdisti niin paljon, Kaulanen miettii.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt