Äiti ikuisti lohduttoman hetken: kuva kuolemansairaasta tyttärestä ja isoisästä leviää somessa – ”Miksi heidän pitää jättää meidät?” - Viihde - Ilta-Sanomat

Äiti ikuisti lohduttoman hetken: kuva kuolemansairaasta tyttärestä ja isoisästä leviää somessa – ”Miksi heidän pitää jättää meidät?”

Ally Parkerin tytär ja isä ovat vakavasti sairaita.

12.1.2018 7:51

Floridasta kotoisin olevan Ally Parkerin kuva Braylynn-tyttärestään ja Sean-isästään leviää sosiaalisessa mediassa – sydäntäsärkevästä syystä.

Vain 5-vuotias Braylynn kärsii aggressiivisesta aivotyvikasvaimesta. Hänellä on todennäköisesti elinaikaa muutamasta päivästä muutamaan viikkoon.

Allyn isä taas kärsii vakavasta neurologisesta sairaudesta. Allyn mukaan hänkin tulee menehtymään lähiaikoina.

– Nämä kaksi ovat vahvimpia henkilöitä, ketä tunnen. Ajattelin aina, että he eläisivät meitä pidempään. En olisi voinut edes kuvitella, että rakas Braylynnini olisi ensimmäinen lähtijä, Ally kirjoittaa julkaisuissaan.

Äidin ottama kuva isästä ja tyttärestä yhdessä on kerännyt yli 10 000 Facebook-reaktiota ja tuhansia kommentteja ja jakoja.

– Kenenkään ei pitäisi käydä läpi tuollaista!

– Sanat eivät riitä kuvailemaan myötätuntoani sinua ja perhettäsi kohtaan. On niin epäreilua, että pieni enkelisi viedään tästä maailmasta.

– Elämä on niin julmaa: en voi edes kuvitella tuskaasi.

– En voi samaistua tuskaasi, mutta rukoilen silti puolestanne.

Ally kirjoittaa, kuinka haastava viime vuosi oli perheelle. Braylynn sai diagnoosinsa 6. joulukuuta. Hän kuitenkin tietää, että seuraavasta vuodesta tulee vielä haastavampi.

– Muutaman päivän kuluttua joudun hautaamaan tyttäreni. Kuukausien, ehkä viikkojen jälkeen joudun hautaamaan isäni. Molemmat sankarini, poissa, Ally jatkaa tunteikkaassa kirjoituksessa.

– Kuinka tämä sattui meille? Mitä teimme ansaitaksemme tämän? Miksi heidän pitää jättää meidät? En usko, että tälle on tarkoitusta. Maailma on kamala paikka, Ally päättää.

Perhe yrittää parhaillaan kerätä noin 250 000 euron summaa, jotta Braylynn pääsisi kokeilemaan uutta hoitomuotoa Meksikossa. Parkerien vakuutus ei kata hoidon kustannuksia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?