Viihde

37-vuotiaan laulajan vartalo muuttui kuin yhdessä yössä – otti vatsaansa proteiinipistoksia: Laihtui 12 kiloa saman tien

Julkaistu:

äärimmäinen laihdutus
Atomic Kitten -yhtyeestä tuttu laulaja, brittiläinen Kerry Katona laihtui salamannopeasti ”laihdutuspistosten avulla”, kertoo The Sun.
Tv-ohjelmista ja Atomic Kitten -yhtyeestä tuttu laulaja Kerry Katona allekirjoitti 250 puntaa kuukaudessa maksavan laihdutussuunnitelman, jonka osana hän kokeili niin kutsuttuja laihdutuspiikkejä. Laihdutusprojektia vetää Real Housewives of Cheshire -ohjelmasta tuttu brittijulkkis Ampika Pickston.

Brittiläinen The Sun -lehti väittää nyt, että Katona on laihtunut proteiinia sisältävien laihdutuspistosten avulla vain kuudessa viikossa käsittämättömät 12 kiloa. Katona otatti proteiinipistoksia vatsan seudulleen viikkojen ajan.


Katona on hehkuttanut saavuttamiaan hurjia vaakalukemia sosiaalisessa mediassa ahkerasti.

– Wohoo, pudotin 12 kiloa. Tunnen olevani maailman valtiatar, Katona hehkutti eräässä päivityksessään.


Miten näin hurja ja äkillinen laihdutustulos sitten saavutettiin? The Sunin mukaan julkkiksien suosimaan laihdutuskuuriin kuuluu tiukka ruokavalio ja proteiinipohjainen hormonipistoshoito, joka toimii ruokahalun hillitsijän tavoin.
Yllä olevassa Instagram-päivityksessä Katona ja Pickston yhdessä.

Läheinen kertoi Closer-lehdelle haastattelussa, että Katona on muuttanut Ampika Pickstonin kartanoon asumaan, tullut hänen kanssaan läheiseksi ystäväksi ja on tosiaankin laihtunut nopeasti S-kokoiseksi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Hän ei harrasta edes liikuntaa, vaan juo vain mehuja ja noudattaa laihdutussuunnitelmaa, ystävä kommentoi.

Ampika Pickston on markkinoinut laihdutuskonstia ja omaa kuuriaan muun muassa Facebookissa. ”Ei ylimääräisiä temppuja tai nälkään nääntymistä”, kuuluu naisen mainoslause. Pickston on myynyt vuosien varrella muitakin kauneudenhoitokonsteja. Pari vuotta sitten hän myi hiustuotteita ja ulkomailta tuotuja itämaisia kauneudenhoitotuotteita.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt