Maisa Torppa ottaa kipakasti kantaa somessa leviävään ilmiöön – julkaisi rehellisen kuvan: ”Tässä on teille suomalainen nainen” - Viihde - Ilta-Sanomat

Maisa Torppa ottaa kipakasti kantaa somessa leviävään ilmiöön – julkaisi rehellisen kuvan: ”Tässä on teille suomalainen nainen”

Maisa Torppa ottaa Instagram-tilillään kantaa puhuttaneeseen someilmiöön.

Julkaistu: 10.1.2018 15:43

Tosi-tv-tähti ja juontaja Maisa Torppa menetti hermonsa somessa leviävään ilmiöön.

Sosiaalisessa mediassa on viime aikoina vallinnut trendi, jossa sometähdet ja julkkikset julkaisevat muokkaamattomia kuvia vartaloistaan rinnakkain käsiteltyjen kuvien kanssa.

Muokatuissa kuvissa ihoa on usein siloteltu, arpia poistettu ja joskus myös esimerkiksi vyötäröä kavennettu. Muokkaamattomissa kuvissa puolestaan esitellään omaa vartaloa sellaisena kuin se on oikeasti on – tai ainakin näin pitäisi olla.

Juontaja ja malli Maisa Torppa ei pidä trendiä kovin hyvänä asiana. Torppa kertoo Instagram-tilillään, että hän menetti hiljattain hermonsa, sillä ilmiö on hänen mielestään mennyt jo hieman liian pitkälle.

– Ei sais mennä huuruun, mutta mulla meni nyt! Somessa on vuosien mittaan tullut vastaan useita ”photoshop vs. real” kuvia. Niissä niitä muka muokkaamattomia versioita on suurinta osaa käsitelty rankalla kädellä ja sitten krokotiilinkyynel silmänurkassa kerrottu, kuinka paljon vaati julkaista kuva jossa näkyy sentin kokoinen arpi, tuohtunut Torppa kirjoittaa Instagramissa.

Rallitähti Jari-Matti Latvalan kanssa seurusteleva Torppa on julkaissut kirjoituksensa yhteydessä kuvan, jossa hän poseeraa juuri heränneenä, ilman meikkiä. Torppa on pukeutunut kuvaan urheiluliiveihin ja yöhousuihin. Kuvatekstissä hän kertoo, ettei ole muokannut kuvaansa, vaan poseeraa siinä juuri sellaisena kuin on.

– Tässä on teille suomalainen nainen aamulla. ILMAN photoshoppia ja meikkiä! Mulla on vatsassa tähystysleikkaus arvet viidestä eri vatsan alueen leikkauksesta ja aivan saakelin isot silmäpussit! Mutta ylpeydellä kannan ne. Ja arvatkaa mitä... Multa löytyy myös selluliittia, Torppa jatkaa.

Torppa tunnetaan muun muassa useista tosi-tv-ohjelmista. Monessa mukana ollut nainen ilmoitti viime syksynä, ettei viihdy enää julkisuudessa ja aikoo jättää sen. Torppa on kuitenkin aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja hänen suositulla Instagram-tilillään on yli 47 000 seuraajaa.

Torpan kuva on saanut aikaan vilkasta keskustelua sen kommenttikentässä. Monen mielestä Torpan kirjoitus on hyvin rohkea ja tervetullut lisäys kuvanmuokkauksen ympärillä velloneeseen keskusteluun.

– Upeaa että joku uskaltaa ottaa asiaan kantaa tällä lailla. Nykypäivänä kun on niin paljon kaikkia (kuvanmuokkauksia) niin hyvin moni tuomitaan tämän takia samaan, Naisten pitäisi uskaltaa olla enemmän myös sosiaalisessa mediassa ilman meikkiä juuri sellaisena kuin on, ja kukaan ei ole oikeutettu muita siitä tuomitsemaan, eräs nainen kirjoittaa.

– Hyvä Maisa! Jotenkin tuntuu, että nykymaailmassa kaikki on vain kiiltävää pintaa. Jos löytyy yksi pienikin virhe, on epätäydellinen ja arvosteltavissa. Jokainen on oma, uniikki itsensä. Se mitä on annettu, on. Pintaa syvemmällä on ihmisen hyvyys ja teot kertovat todellisen minän. Jatkahan samaan tahtiin, toinen toteaa.

Jari-Matti ja Maisa menivät kihloihin viime kesänä.

Kommenteissa ihmetellään kuitenkin sitä, eikö oman kehonsa muokkaaminen myös vääristele totuutta. Torppa on kertonut avoimesti hankkineensa silikonit uransa alkuaikoina.

– Eikö hiusten värjäys ja kynsien lakkaus myös? Ja moni ois varmaan kaunis ilman niitäkin, eräs kommentoija näpäyttää arvostelijoita.

Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala kihlautuivat viime kesänä. Parin rakkaus roihahti vuotta aiemmin ja he elävät nykyään avoliitossa. Torppa on reissannut rallirakkaansa mukana maailmalla.