Maisa Torppa kyllästyi julkisuuteen – paljasti opiskelevansa uutta ammattia: ”Ettei tulisi turhaa vapaa-aikaa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Maisa Torppa kyllästyi julkisuuteen – paljasti opiskelevansa uutta ammattia: ”Ettei tulisi turhaa vapaa-aikaa”

Julkaistu: 10.1.2018 9:59

Maisa Torppa opiskelee uutta alaa.

Juontajana ja mallina työskennellyt Maisa Torppa paljastaa Facebookissa opiskelevansa uutta alaa. Lähihoitajaksi parhaillaan opiskeleva Torppa pääsi myös ammattikorkeakouluun opiskelemaan sairaanhoitajaksi.

– Ettei vaan tulisi turhaa vapaa-aikaa, Torppa vitsailee.

Torppa kirjoitti viime syyskuussa jättävänsä julkisuuden taakseen. Hän kertoi saaneensa hyviä kokemuksia juontajan töistä ja päässeensä toteuttamaan haaveitaan. Julkisuudesta oli kuitenkin myös muodostunut taakka.

– Mun elämästä lähtee nyt pois iso taakka. Asia joka on tuottanut eniten surua mulle ja mun läheisille, nainen kirjoitti.

Torppa on kuitenkin aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Hän on muun muassa julkaissut Instagramissa kuvia lomamatkoiltaan ja arjestaan. Kuvissa nähdään usein myös Torpan kihlattu, rallitähti Jari-Matti Latvala.

Joulukuun lopussa pari lomaili Miamissa, Yhdysvalloissa. Lomamatkalta Torppa julkaisi rakkaudentäyteisen kuvan, jossa poseeraa kihlattunsa vierellä.

– Rakastan sinua, Torppa oli kirjoittanut englanniksi kuvatekstiksi.

Pariskunta kihlautui viime kesänä. Latvala oli ihastunut Torppaan jo vuonna 2011, kun näki tämän vierailemassa Vesa Keskisen kyläkaupasta kertovassa Tuuri-ohjelmassa. Torppa oli kuitenkin tuolloin vielä parisuhteessa.

Sinnikäs rallitähti jatkoi treffipyyntöjen lähettämistä vuosien ajan ja rakkaus roihahti keväällä 2016. He kihlautuivat juhannuksena Tuurissa.