Arman Alizad tapasi hengenvaarallisia operaatioita teettäneen kuuluisan ihmis-Kenin – ”Hän on hyvin tavoiteltu henkilö” - Viihde - Ilta-Sanomat

Arman Alizad tapasi hengenvaarallisia operaatioita teettäneen kuuluisan ihmis-Kenin – ”Hän on hyvin tavoiteltu henkilö”

Arman Alizad ja Tuukka Tiensuu ovat taas reissunpäällä.

9.1.2018 18:09

Arman Alizad kuvaa parhaillaan uutta kautta Viimeinen ristiretki -tv-sarjaansa. Se on dokumentaarinen realityohjelma, jossa Alizad ja ohjaaja-kuvaaja Tuukka Tiensuu matkustavat ympäri maailmaa tutustumassa muihin kulttuureihin ja ihmisten elämäntapoihin. Aiemmin Arman on käynyt muun muassa Brasiliassa, Intiassa ja Etiopiassa.

– Viimeisen ristiretken kuvaukset ovat käynnissä ja Arman on Los Angelesissa. Ohjelma vie hänet aina erikoisiin paikkoihin ja Arman pääsee aika spesiaalien ihmisten luokse, Nelosen vastaava tuottaja Meira Noronen kertoo Ilta-Sanomille.

– Arman reissaa eri teemojen ympärillä ja elää samaa elämää tapaamiensa ihmisten kanssa. Me ollaan todella ylpeitä Armanista, että hän pääsee esimerkiksi hengaamaan ihmis-Kenin kanssa, joka on hyvin tavoiteltu henkilö, Noronen innostuu.

IS tavoitti Armanin itsensä:

– Sarjan ja jakson sisällöstä en vielä tässä vaiheessa voi kommentoida, mutta kuten aiemmissakin kausissa, sarja vie maailma eri kolkkiin ihmisten, heimojen, yhteisöjen ja erilaisten ilmiöiden ääreen, Arman kertoo.

– Täältä matkamme jatkuu Koreaan ja maailman eri osiin.

Arman Alizan ja Ihmis-Ken eli Rodrigo Alves poseerasivat yhdessä Los Angelesissa.­

Ihmis-Ken on oikeasti brasilialaisen Rodrigo Alves.

34-vuotias Alves on noussut tunnetuksi sosiaalisessa mediassa muokattuaan ulkonäköään rajusti ja hengenvaarallisinkin keinoin. Sairaalassa Alves on viettänyt runsaasti aikaa: hänen kasvoihinsa on muun muassa iskenyt lihansyöjäbakteeri ja hänen hampaansa ovat irronneet.

Alvesille on tehty käsittämättömät yli 60 kauneusoperaatiota, jotka ovat muokanneet hänet täysin tunnistamattomaksi.

Hän kohautti viime syksynä paljastamalla haluavansa suorittaa vielä yhden operaation: hän haluaa korjata sukupuolensa.

Vaikka Alves on hionut ulkonäköään plastiikkakirurgian avulla vuosia näyttääkseen miespuoliselta nukelta, hän kertoo nyt haluavansa luultavasti vielä jonain päivänä korjata sukupuolensa naiseksi.

– Sitten teen sen, mitä Caitlyn Jennerkin teki. Kun lähestyn kuuttakymmentä, olisin mieluummin seksikäs vanha nainen kuin rapistunut vanha ukko, Alves pohdiskeli.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?