Tallinnalaisen 19-vuotiaan fitness-kaunottaren kuvapari omasta takapuolestaan herätti vihaista keskustelua Instagramissa – ”Oletko tosissasi?” - Viihde - Ilta-Sanomat

Tallinnalaisen 19-vuotiaan fitness-kaunottaren kuvapari omasta takapuolestaan herätti vihaista keskustelua Instagramissa – ”Oletko tosissasi?”

Fitnessmalli-kisassa mukana kilpaillut Erna Husko julkaisi Instagramissa kuvan, joka herätti nopeasti paljon keskustelua tämän seuraajien keskuudessa.

Erna Husko poseerasi sporttisesti IS:lle Fitnessmalli 2017 -kilpailun yhteydessä.­

8.1.2018 22:18

Fitnessmalli 2017 -kilpailussa ihastuttanut finalisti Erna Husko, 19, otti Instagramissa kantaa some-maailmassa varsin yleiseen ilmiöön eli omien kuvien muokkaamiseen Photoshopin avulla.

Husko julkaisi tilillään takapuolta korostavan kuvaparin, joista toinen oli hänen omien sanojensa mukaan ”aito” kuva ja toinen puolestaan ”Photoshop-versio”. Tallinnalaisen Huskon jakama kuvapari herätti välittömästi kiivaan keskustelun kommenttikentässä.

Kuvatekstissä Husko selittää, että ajatteli ensin julkaista pelkästään muokatun version, josta hän on poistanut Photoshopin avulla reidessään näkyvän ”epäkohdan”. Sitten hän kuitenkin päätti julkaista molemmat versiot.

– Nykyään some luo paljon paineita nuorille ja siksi ei ole aina helppoa olla oma itsensä, nuori kaunotar kirjoittaa, lisäten lopuksi, että jokaisen tulisi aina olla ylpeä arvistaan ja epäkohdistaan.

Kommenttikenttä täyttyi nopeasti

– Olet niin rohkea. Kiitos tästä julkaisusta.

– Oikea kuva on parempi. Kenenkään iho ei ole täydellinen.

– Olet kaunis molemmissa kuvissa.

Ernalla on Instagramissa yli 34 000 seuraajaa. Tämäkin kuva sai nopeasti yli 5000 tykkäystä. Some-suosiolla on kuitenkin myös kurja puoli.

Kaikki eivät kommentoineet kuvaa yksinomaan ylistävästi. Joidenkin mielestä kuvissa ei näkynyt kovin suurta eroa, mikä herätti kommentoijissa erityisesti närää.

– Yksi pieni piste. Voi pojat, on joillakin ongelmat. Asettakaa tähän silmien pyörittelyä, eräs kommentoi.

– Yksi pieni piste, oletko tosissasi? Kutsutko tätä epävarmuudeksi?

Erna Husko sai Instagram-kuvastaan palautetta molemmista äärilaidoista.­

– En näe kuvissa mitään eroa.

– En oikeasti näe näissä kahdessa hyvässä kuvassa mitään eroa.

– Tätä epäkiitollisuus on. Sinulla on parempi vartalo kuin 99 prosentilla ihmisistä, ja valitsit yhden pikku kuopan josta olla epävarma. Tämä johtaa ihmisiä harhaan, kuuluivat negatiivisemmat kommentit kuvasta.

Seuraajat kuitenkin puolustivat Huskoa kuvan jakamisesta kommenttikentässä.

– Oletteko tosissanne? Hän on tehnyt paljon töitä vartalonsa eteen, eräskin kommentoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?