Khloé Kardashianilta karu paljastus perheestään – pitivät häntä liian lihavana tv:seen: ”Pilaat brändimme” - Viihde - Ilta-Sanomat

Khloé Kardashianilta karu paljastus perheestään – pitivät häntä liian lihavana tv:seen: ”Pilaat brändimme”

Khloé Kardashian paljastaa, että hänen perheensä mielestä hän oli aikaisemmin liian lihava tv:seen.

7.1.2018 20:40

Kardashianin tosi-tv-klaaniin kuuluva Khloé Kardashian, 33, odottaa parhaillaan esikoistaan NBA:ssa koripalloa pelaavan poikaystävänsä Tristan Thompson kanssa.

Raskaus on saanut Khloén vatsan pyöristymään, mutta ennen sitä kaunotar oli todella timmissä kunnossa. Khloé on tehnyt todella paljon töitä vartalonsa eteen ja hän on kertonut pudottaneensa painoaan parin viime vuoden aikana 18 kiloa.

Nykyään hänellä on oma Revenge Body, eli ”kostovartalo” -tv-sarja, jossa hän auttaa muita ihmisiä tekemään muodonmuutoksen. Mirror-lehti kertoo, että tuoreessa Revenge Body -jaksossa Khloé kertoi eräälle kilpailijalle millaista oli olla kurvikas perheenjäsen laihojen siskosten keskellä.

Khloé Kardashian vuonna 2008 ja 2017.­

Khloé paljasti, että häntä oli pidetty lihavana, ja että hänen pitäisi tiputtaa painoa, ettei hän pilaa perheen rahakasta julkisuuskuvaa.

– Kyse ei ole siitä mitä sanotaan, vaan siitä, kuinka se sanotaan. Ymmärrän, että viesti tuli perheeni sijaan managereiltamme, mutta se loukkasi silti, Khloé kertoi lehden mukaan.

– Khloé, sinun täytyy pudottaa painoasi, sillä pilaat brändimme, perheenjäsenet olivat sanoneet hänelle naisen omien sanojen mukaan.

Khloé Kardashian vuonna 2008 ja 2017.­

Tammikuun alussa Khloe kertoi Ellen DeGeneresin talk show’ssa avoimesti raskauden aiheuttamista muutoksista. Kuudennella kuulla raskaana oleva nainen kertoi, että ensimmäinen kolmannes oli pahin.

– Ensimmäinen kolmannes on pahin, koska kukaan ei tiedä, että olet raskaana ja tunnet olosi kaikista epämukavammaksi, Kardashian sanoi.

– Mielestäni, kun ihmiset tietävät, että olet raskaana, olet oikeutettu kaikkeen. Toivottavasti näytän raskaana olevalta, en vain lihavalta. Minun on hankala hengittää nyt, hän jatkoi.

Khloé on kertonut sosiaalisessa mediassa pitävänsä huolta kunnostaan myös raskaana ollessaan.

– Kuntoilen säilyttääkseni järkeni ja myös tunteakseni oloni hyväksi, mutta treenit eivät ole niin rankkoja kuin ne joskus olivat, Kardashian on kirjoittanut.

– Syön myös eri tavalla, tietysti minulla on mielihaluja, mutta haluan varmistaa, että tarjoan vauvalle kunnon ravinteita.

Kuntosalilla ahkerasti käyvä Khloé on saanut myös kritiikkiä treenaamisestaan raskaana. Khloé kuitenkin vastasi arvostelijoille twiittaamalla linkin, jossa listattiin 33 syytä kuntoilla, vaikka on raskaana.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?