Viihde

Tuntematon mies photobombasi Maria Veitolan lomakuvan: ”Taustalla joku mies raapii peppuaan”

Julkaistu:

lomatunnelmissa
Maria Veitolan lomakuvaan ikuistunut yllättävä yksityiskohta riemastuttaa juontajan Instagramissa.
Juontaja Maria Veitolan Instagram-kuva herättää hilpeyttä hänen seuraajissaan. Tansaniassa lomaileva Veitola ilahdutti someseuraajiaan julkaisemalla kuvan lomatyylistään, eli bikinipöksyistä, keltaisesta t-paidasta ja punaisista aurinkolaseista. Veitola naureskelee t-paidan olevan ostettu paikallisesta kojusta, eikä se suinkaan ole aito Guccin paita.

Lomakuvan taustalle on eksynyt toinen lomaansa viettävä matkailija.
– Täs mä leveilen mun uudella 10 dollarin aidolla feikki Gucci t-paidalla ja taustalla joku mies raapii peppuaan. LOMA, Veitola virnuilee Instagramissaan.

Juontajan Instagramissa naureskellaan kuvan ottohetken olleen täydellinen ja kuvaan sattuneen turistin tekevän kuvasta entistä paremman.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Loistava kuva!

– Päivän naurut, Instagramissa kirjoitetaan.

Pelkästä lomamatkasta ei kuitenkaan ole kyse, sillä Veitola paljasti aiemmin tällä viikolla Instagramissaan kirjoittavansa parhaillaan elämäkertaa.

– Tässä mä teen, arvatkaa mitä? Mun tulevaa kirjaa. Sen pitäis tulla ulos tänä keväänä. Ihan kauhean jännittävää! Kirjan tekeminen on ollut lapsesta asti mun suuri haave ja nyt just se tapahtuu. Mä avaan myöhemmin kirjan ideaa lisää mutta sen voin kertoa että kirja kertoo mun omasta elämästä. Se ei siis ole fiktiivinen kirja, Veitola kertoo Instagramissa kirjaprojektistaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt