Megajulkkikset joutuivat murtovarkaiden uhreiksi – syynä eräs ”taviksille” yleinen some-käytös? Päivitykset houkuttelivat - Viihde - Ilta-Sanomat

Megajulkkikset joutuivat murtovarkaiden uhreiksi – syynä eräs ”taviksille” yleinen some-käytös? Päivitykset houkuttelivat

TMZ kertoo, että joukko julkisuudesta tuttuja tähtiä on joutunut murtovarkauksien uhreiksi.

6.1.2018 22:33

Näyttelijä Kyle Richards, laulaja Mariah Carey, baseball-tähti Yasiel Puig, laulaja Jason Derulo ja tv-tähti Scott Disick ovat osa julkkisporukkaa, jotka ovat joutuneet viime aikoina murtovarkaiden uhriksi, kertoo TMZ-uutissivusto.

Lehden mukaan varkaat ovat ”työskennelleet” samalla alueella Los Angelesissa, jossa kaikki varkauden uhreiksi joutuneet superjulkkikset asuvat. Poliisilähteiden mukaan varkaat ovat olleet ammattilaisia ja he ovat tunnistaneet heikot kohdat luksuslukaalien turvajärjestelmissä.

Scott Disick joutui myös varkaiden uhriksi.­

Näyttelijä Kyle Richardsin kotiin iskivät murtovarkaat.­

TMZ:n mukaan yksi tyypillinen heikkous on, että toisen kerroksen ikkunoihin ei asenneta varashälyttimiä tai kameroita, koska oletuksena on, että varkaat eivät pääse toiseen kerrokseen. Los Angelesin poliisi tutkii kaikkiaan 23 murtotapausta tähän julkkisten ”murtoepidemiaan” liittyen.

Poliisin mukaan tekijöitä ei välttämättä ole vain yhtä, vaan asialla olisi luultavasti useampia ammattivarkaita. Murtoja on tehty alueella myös ”tavallisten” ihmisten koteihin. Lehti kuitenkin huomauttaa, että rikkaiden julkkisten menemisiä on nykyään helppoa seurata sosiaalisen median kautta. Niin tähdet kuin tavalliset ihmisetkin julkaisevat usein somessa kuvia, kun lähtevät matkoille.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?