Harvinainen yhteiskuva: Niko Kivelä lomailee paratiisissa avopuolisonsa Anni Hautalan kanssa – ”Paras loma” - Viihde - Ilta-Sanomat

Harvinainen yhteiskuva: Niko Kivelä lomailee paratiisissa avopuolisonsa Anni Hautalan kanssa – ”Paras loma”

Niko Kivelä ja Anni Hautala lomailevat parhaillaan Balilla.

6.1.2018 16:39

Koomikko Niko Kivelä ja juontaja Anni Hautala suuntasivat joulun jälkeen lomailemaan Balin lämpöön. Yksityisyydestään tarkka pari on julkaissut Instagramissa harvinaisen yhteiskuvan, jonka yhteydessä Kivelä kirjoittaa loman sujuneen loistavasti.

– Paras loma ja joulu ja ja ja, Kivelä kirjoittaa ja on lisännyt kuvaan hashtagit ”loma” ja ”ilonvuosi2018”.

Radio Suomipopin ja lukuisten tv-sarjojen juontajana myös tv:n puolelta tuttu Hautala on julkaissut etelän lämmöstä useita kuvia, joissa hän rentoutuu trooppisissa tunnelmissa.

Anni Hautala on aiemmin kertonut uusperheen arjesta Me Naiset -lehden haastattelussa viime keväänä. Pariskunnan perheeseen kuuluvat molempien pojat aikaisemmista suhteista.

Hautala kertoi Me Naisille uusperheen arjen pyörivän mutkattomasti, molempien työkiireistä huolimatta.

– Uusperheen arki on mennyt omalla painollaan, ja solahdin rooliini aika helposti. Jos vertaan nykyistä arkeani ydinperhevuosiin, niin suurin ero on se, että nykyään minulla on enemmän aikaa olla yksin. Kun mies on keikoillaan ja lapset toisilla vanhemmillaan, saatan olla itsekseni montakin päivää, Hautala kertoi lehdelle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?