Tässä on Leonardo DiCaprion 23 vuotta nuorempi tuore tyttöystävä – argentiinalainen Camila on lumoava mallikaunotar - Viihde - Ilta-Sanomat

Tässä on Leonardo DiCaprion 23 vuotta nuorempi tuore tyttöystävä – argentiinalainen Camila on lumoava mallikaunotar

Näyttelijä Leonardo DiCaprio tunnetaan mieltymyksestään nuorempiin naisiin. Nyt hän seurustelee argentiinalaistaustaisen Camilan kanssa.

Näyttelijä Leonardo DiCaprio löysi uuden rakkauden elämäänsä.

6.1.2018 14:51

Leonardo DiCaprio on Oscar-palkittu 43-vuotias näyttelijätähti, joka puhuu avoimesti ilmastonmuutosta ehkäisevien tekojen puolesta ja on syvästi sitoutunut moniin hyväntekeväisyysprojekteihin. Näyttelijäntyötä DiCaprio on tehnyt aivan 90-luvun alusta lähtien, ja nykyään hän on yksi parhaiten palkattuja Hollywoodin miesnäyttelijöitä.

Mutta rakkauselämässään DiCaprio ei ole löytänyt pysyvyyttä. Hänellä on ollut julkisuudessa lukuisia eri tyttöystäviä. Kihloissa tai naimisissa tähti ei ole koskaan ollut, eikä hänellä myöskään ole lapsia.

Aktivisti ja näyttelijä ei ole halunnut spekuloida lastenhankintaa julkisuudessa. Tähti sanoi Hello Magazinen haastattelussa, että ei halua vastata kysymyksiin lapsista, jotta häntä ei referoitaisi tulevissa lehtijutuissa väärin.

– Jos niin tapahtuu, niin sitten niin tapahtuu, hän tyytyi lausumaan aiheesta.

Leonardo DiCaprio näytteli Titanicissa Jackia vuonna 1997.

Kun DiCaprio valloitti naisten sydämiä rakastetussa, vuonna 1997 ensi-iltaan tulleessa Titanic-elokuvassa, hänen tulevaisuuden tyttöystävänsä oli vastasyntynyt. Lehdet ovat nimittäin nyt paljastaneet, että DiCaprion tuore tyttöystävä on argentiinalaistaustainen, viime vuonna vasta 20 vuotta täyttänyt mallikaunotar Camila Morrone.

Viimeisin tyttöystävä ennen Camilaa oli niin ikään mallina työskennellyt Nina Agdal, jonka kanssa DiCaprio erosi viime vuonna.

People-lehti kertoo, että DiCaprio on nähty yhdessä Camilan kanssa muun muassa nousemassa yksityiskoneesta, jolla he lensivät Aspenista Los Angelesiin. Heidät on kuvattu yhteisissä illanvietoissa jo useita kertoja.

Camilaa on ylistetty todella lupaavaksi mallinaluksi, ja hän on tehnyt jo isoja mainoskampanjoita isojen muotibrändien kuten Topshopin ja Desigualin kanssa. Hän on mallintyönsä lisäksi debytoinut myös näyttelijänä. Camila Morrone esiintyi James Francon Bukowski-elokuvassa vuonna 2013.

Morrone liikkuu lehden mukaan aktiivisesti seurapiiritapahtumissa Hollywoodissa, ja hän on hyvissä väleissä lukuisten muiden huippumallien kanssa.

Näyttelijä Leonardo DiCaprio löysi uuden rakkauden elämäänsä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?