Khloé Kardashian avautuu raskaudestaan: kärsii epämukavasta olosta – ”Minun on hankala hengittää” - Viihde - Ilta-Sanomat

Khloé Kardashian avautuu raskaudestaan: kärsii epämukavasta olosta – ”Minun on hankala hengittää”

Khloé Kardashianin esikoisen laskettu aika on keväällä.

Khloé Kardashian ei halua käyttää äitiysvaatteita.­

4.1.2018 10:05

Esikoistaan odottava Khloé Kardashian, 33, kertoo Ellen DeGeneresin talk show’ssa avoimesti raskauden aiheuttamista muutoksista. Kardashian, joka on kuudennella kuulla raskaana, kertoo ensimmäisen kolmanneksen olleen pahinta.

– Alussa, ensimmäinen kolmannes on pahin, koska kukaan ei tiedä, että olet raskaana ja tunnet olosi kaikista epämukavammaksi, Kardashian sanoi People-lehden mukaan.

– Mielestäni, kun ihmiset tietävät, että olet raskaana, olet oikeutettu kaikkeen. Toivottavasti näytän raskaana olevalta, en vain lihavalta. Minun on hankala hengittää nyt.

Kardashian sanoi yrittävänsä käyttää vielä tavallisia vaatteita.

– Yritän olla käyttämättä äitiysvaatteita mahdollisimman pitkän aikaa.

Kardashian on sovelluksessaan kertonut pitävänsä huolta kunnostaan myös raskaana ollessaan.

– Kuntoilen säilyttääkseni järkeni ja myös tunteakseni oloni hyväksi, mutta treenit eivät ole niin rankkoja kuin ne joskus olivat, Kardashian kirjoitti Daily Mailin mukaan.

– Syön myös eri tavalla, tietysti minulla on mielihaluja, mutta haluan varmistaa, että tarjoan vauvalle kunnon ravinteita.

Kuntosalilla ahkerasti käyvä Kardashian on saanut myös kritiikkiä treenaamisestaan raskaana, brittilehti The Mirror on uutisoinut. Kardashian kuitenkin vastasi arvostelijoille twiittaamalla linkin, jossa listattiin 33 syytä kuntoilla, vaikka on raskaana.

Vauvan isä on Kardashianin NBA:ssa koripalloa pelaava poikaystävä Tristan Thompson. Pari on seurustellut noin vuoden.

Kardashian vahvisti hieman ennen joulua odottavansa lastaan Instagramissa julkaisemallaan aistikkaalla kuvalla. Kuvassa pariskunnan kädet ovat raskaudesta pyöristyneen vatsan ympärillä.

– Suurin unelmani on totta! Me saamme vauvan! tähti kirjoitti Instagram-tilillään.

– Olin odottanut ja ihmetellyt, mutta jumalalla oli koko ajan suunnitelma. Hän tiesi, mitä oli tekemässä.

Sittemmin Kardashian on esitellyt vauvamahaansa Instagramissa usein. Ellen DeGeneresin ohjelmassa Kardashian nähtiin vartalonmyötäisessä, valkoisessa mekossa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?