Hollywood-näyttelijätär salaa naimisiin tyttöystävänsä kanssa – ”En voi uskoa, että saan kutsua tätä poikkeuksellista naista vaimokseni” - Viihde - Ilta-Sanomat

Hollywood-näyttelijätär salaa naimisiin tyttöystävänsä kanssa – ”En voi uskoa, että saan kutsua tätä poikkeuksellista naista vaimokseni”

Us Weeklyn mukaan Ellen Page ja Emma Portner sanoivat ”tahdon”.

Emma Portner ja Ellen Page arkistokuvassa.­

4.1.2018 0:20

Muun muassa elokuvista Juno ja Inception tuttu näyttelijätär Ellen Page on avioitunut salaa tanssijatyttöystävänsä Emma Portnerin kanssa, kertoo Us Weekly verkkosivuillaan.

– En voi uskoa, että saan kutsua tätä poikkeuksellista naista vaimokseni, 30-vuotias Page kirjoitti keskiviikkona Instagramissa.

Oscar-ehdokkaanakin ollut näyttelijä julkaisi samalla kuvan käsistä, joissa näkyvät sormukset.

Page ja Portner ovat pitäneet suhteessaan matalaa profiilia, mutta heidät on nähty useamman kerran yhdessä viime kesän jälkeen.

Ennen nykyistä romanssiaan Page seurusteli Samantha Thomasin kanssa vuosina 2015–2017. Hän tuli kaapista ulos vuonna 2014.

– Olen hyvin kiitollinen, että saan tuntea niin kuin nyt tunnen, verrattuna siihen, mitä olin kaapissa ollessani. Se ei ole mukava paikka olla, Page sanoi tuolloin.

Hän toivoi, ettei kenenkään tarvitsisi peitellä omaa suuntautumistaan.

– Olin surullinen, se (kaapissa olo) on myrkyllinen paikka, enkä toivo, että kukaan joutuisi elämään niin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?