Mikael Jungerin ex-kulta Emilia Poikkeus, 26, löysi uuden rakkaan – yhteiskuvia uima-asuissa: ”Tällä kertaa ei ole niin suuri ikäero” - Viihde - Ilta-Sanomat

Mikael Jungerin ex-kulta Emilia Poikkeus, 26, löysi uuden rakkaan – yhteiskuvia uima-asuissa: ”Tällä kertaa ei ole niin suuri ikäero”

Onnellinen Emilia Poikkeus kertoo löytäneensä rinnalleen uuden itseään 11 vuotta vanhemman rakkaan.

3.1.2018 15:52

Ex-kansanedustaja Mikael Jungnerin naisystävänä julkisuuteen tullut Emilia Poikkeus, 26, on löytänyt rinnalleen uuden rakkaan. Asia paljastuu Poikkeuksen Instagramissa julkaisemista yhteiskuvista. Uudesta suhteesta kertoi ensimmäisenä Seiska.

Emilia on julkaissut Instagramissa kuvia parin Dubain-matkalta. Yhdessä kuvassa pariskunta poseeraa uima-asuissa ja Emilia kutsuu kuvatekstissä miesystäväänsä ”möhkikseksi.”

Emilia vahvistaa IS:lle olevansa onnellisesti parisuhteessa, joka on kestänyt noin puoli vuotta.

– Olemme tunteneet jo pidempään ja se on pitkä tarina, mutta rakastuimme toisiimme vasta loppukesällä.

Uusi miesystävä on 37-vuotias, siispä pariskunnalla on 11 vuotta ikäeroa.

– Tällä kertaa ei ole niin suuri ikäero, Emilia vitsailee viitaten hänen Jungnerin 26 vuoden ikäeroon.

Emilia kertoo IS:lle, että hänen uusi miehensä on hänen hyvän ystävänsä ex-aviomies. Asiasta kertoi ensimmäisenä Seiska.

Poikkeuksen mukaan hänen uusi parisuhteensa on ollut kuitenkin alusta asti ok myös hänen ystävälleen.

– Hän on onnellinen meidän puolestamme, Poikkeus sanoo.

Emilia ja Mikael seurustelivat puolitoista vuotta ja erosivat joulukuussa 2015.

– Eron jälkeen olin 1,5 vuotta sinkkuna ja olin tosi tyytyväinen siihen. Oli paljon bileitä ja biletin tosi paljon nauttien kunnon sinkkuelämästä. En edes ajatellut, että haluaisin ketään ja ajattelin olevani pidemmän aikaa sinkkuna. Olen kuitenkin sen verran nuori, ettei minulla ollut kiirettä löytää ketään, mutta sitten tuo löytyikin yhtäkkiä ja olin että dammit.

Emilia ei tahdo julkisesti muistella menneitä. –Minulle on jäänyt hyvät muistot, eikä ole mitään pahaa sanottavaa. Silloin kivaa ja on ollut erilaisia elämänvaiheita ja nyt on tämä, Emilia kommentoi yhteistä aikaansa Mikaelin kanssa. Kuvassa ex-pari vuoden 2014 Linnan juhlissa.­

– Minulla on nyt aivan uudenlainen elämä, josta olen onnellinen. Uusi mieheni on aivan kaikkea, mitä olen koskaan halunnut: fiksu ja hauska. Meillä on ihanaa ja kivaa, ja kaikki on mennyt todella hyvin.

Toistaiseksi rakastavaiset ovat pitäneet omat asuntonsa, vaikka he ovat Emilian mukaan koko ajan jommankumman asunnossa ja viettävät muutoinkin aikaa yhdessä kuin paita ja peppu.

– Meillä ei ole yhteistä osoitetta, että sen olen oppinut vanhoista suhteistani, ettei tarvitse heti muuttaa yhteen virallisesti, että tämä on ihan kiva näin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?