Tuore vaimo Petra Korpi julkaisi astetta erikoisemman hääkuvan Markku-miehensä kanssa: ”Onnensa kukkuloilla, kuten näkyy” - Viihde - Ilta-Sanomat

Tuore vaimo Petra Korpi julkaisi astetta erikoisemman hääkuvan Markku-miehensä kanssa: ”Onnensa kukkuloilla, kuten näkyy”

Petra Korpi sanoi viikonloppuna tahdon muusikkopuolisolleen Markku Wettenrannalle.

Petra Korven häitä juhlittiin viikonloppuna näyttävästi.­

2.1.2018 18:52

Ex-taitoluistelija Kiira Korven Petra-sisko asteli viikonloppuna alttarille puolisonsa Markku Wettenrannan kanssa. Kiira julkaisi maanantaina Instagramissa kauniin kuvan onnellisesta hääparista onnittelujen kera ja kiitteli siskoaan upeista häistä.

Tiistaina Petra Korpi julkaisi Instagramissa parin hääkuvan. Kauniissa talvihäissä napatussa otoksessa hän poseeraa yhdessä puolisonsa kanssa vakava ilme kasvoillaan. Onnellisesta hetkestä ja upeista juhlista huolimatta pari on hääkuvassaan poikkeuksellisen tuiman näköinen. Petra vitsaileekin kuvansa yhteydessä olevansa ”onnensa kukkuloilla”.

– Wettenrannat ovat onnensa kukkuloilla kuten kuvasta näkyy, hän kirjoittaa.

Korpi on merkinnyt kuvansa aihetunnisteilla happywifehappylife eli suomeksi onnellinen vaimo, onnellinen elämä ja vastanaineet.

Parin häitä juhlittiin näyttävästi uutenavuotena Tampereella. Petra asteli alttarille kauniissa valkoisessa hääpuvussa, jonka olkapäitä koristi kimalteleva pitsikirjailu. Ulkona tuore vaimo puki ylleen valkean turkin. Wettenrantojen aistikkaan hääkuvan on ottanut Jesse Väänänen.

Korven julkaisemaan kuvaan on kerääntynyt nopeasti lukuisia kommentteja, joissa paria onnitellaan. Moni kehuu Petraa erittäin kauniiksi morsiameksi.

– Voi Petra olet niin mielettömän kaunis. Tuo häälook on upea. Onnea teille, kuuluu yksi kommenteista.

– Upea kuva, komia pariskunta! Onnea kaunis, toinen kommentoija jatkaa.

Petra Korpi on opiskellut kauppatieteitä ja työskenteli aiemmin rahoitusalan yrityksessä vakituisessa työssä. Hän kuitenkin jätti työnsä toteuttaakseen unelmaansa hyvinvoinnin parissa.­

Markku Wettenranta tunnetaan Tasis-taiteilijanimeä käyttävänä rapartistina. Hän on ollut mukana myös suositussa Kapasiteettiyksikkö-yhtyeessä.

Petra Korpi puolestaan on tunnettu paitsi taitoluistelijasiskonsa, myös hyvinvointibloginsa ansiosta. Hän työskentelee hyvinvointivalmentajana ja AVA-kanavanan kanavahostessina.

Pari kihlautui elokuussa 2016. Anna-lehden mukaan Petra Korpi tapasi Wettenrannan alunperin Kiira Korven espanjalais-suomalaisen miehen, Arthur Borgesin, kautta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?