Madonnan tyttären, 21, provosoivasta poseerauksesta nousi kohu – ”En ymmärrä, miksi nuoret naiset tekevät noin”

Julkaistu:

kohukuva
Madonnan tytär poseerasi äitinsä jalanjäljissä kainalokarvat rehottaen.
Pop-legenda Madonna on julkaissut Instagramissa vuodenvaihteessa useita kuvia lapsistaan. Kuva 21-vuotiaan tyttären Lourdesin kanssa nousi kuitenkin uutisotsikoihin.

Kuvassa Madonna pitelee käsiään mallinakin työskennelleen Lourdesin kasvoilla. Leveästi hymyilevä Lourdes on nostanut kätensä ylös ja kietonut ne äitinsä ympärille. Samalla paljastuivat Lourdesin kainalokarvat.
– Voisitko ajaa kainalosi. En vieläkään voi ymmärtää, miksi nuoret naiset tekevät noin, kuvaa kritisoitiin.

Vaikka kuva herätti kritiikkiä, moni muistutti, että jokainen saa päättää omasta kehostaan.

– Rakastan tätä! Aion näyttää tämän tyttärelleni. Niinkin yksinkertainen asia voi olla niin voimaannuttava kenelle tahansa, mutta etenkin naisille, että vartalo hyväksytään sellaisena kuin se on, eräs kirjoitti.

– Ihmiset! Se on hänen vartalonsa ja teidän pitäisi kunnioittaa jokaisen oikeutta tehdä sillä mitä haluaa. Mitä hittoa ja te kutsutte itseänne Madonnan faneiksi, toinen latasi.

– Vau, olette molemmat niin kauniita. Yksi lempikuvistani.


Lourdes on äitinsä tavoin myös aiemmin paljastanut, ettei aina ajele kainalokarvojaan. Viime huhtikuussa rantalomaa Miamissa viettäneestä nuoresta naisesta otetuissa kuvissa näkyi kainaloissa rehottavat karvatupsut.

Myös tuolloin sosiaalisessa mediassa kritisoitiin sitä, ettei Lourdes ollut ajellut kainaloitaan. Arvostelu oli niin rankkaa, että useat lehdet kutsuivat sitä jo nettikiusaamiseksi.

Lourdes on Madonnan vanhin lapsi. Lourdesin isä Carlos Leon seurusteli aikoinaan poplaulaja kanssa. Madonnalla on lisäksi lapsi elokuvaohjaaja Guy Ritchien kanssa sekä neljä adoptiolasta Malawista.

Lourdes debytoi pari vuotta sitten mallina esiintymällä Stella McCartneyn hajuvesimainoksessa. Muotisuunnittelija hehkutti nuoren kaunottaren elävän jalat tukevasti maan pinnalla siitä huolimatta, että hän on syntynyt yhdelle maailman tunnetuimmalle henkilölle.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt