Jättikö Travis Scott mahdollisesti raskaana olevan Kylie Jennerin jouluna? Lähde: ”Hän ei kestä enää” - Viihde - Ilta-Sanomat

Jättikö Travis Scott mahdollisesti raskaana olevan Kylie Jennerin jouluna? Lähde: ”Hän ei kestä enää”

Kylie Jenner ja Travis Scott kuvattiin viime kesänä losangelesilaisessa terveyskeskuksessa.

Kylie Jenner ja Travis Scott kuvattiin viime kesänä losangelesilaisessa terveyskeskuksessa.

Julkaistu: 31.12.2017 15:02

Lehden mukaan Kylie Jenner anelee Travis Scottia jäämään luokseen.

Maailman tunnetuimpiin some ja tosi-tv-tähtiin lukeutuva Kylie Jenner, 20, joutui syyskuun alussa valtavan huhumyllyn keskelle. Yhdysvaltalaisen TMZ-sivuston mukaan maailmankuulu kaunotar odottaa esikoislastaan yhdessä räppäri Travis Scottin kanssa.

Paljastuksen jälkeen kaikki ovat halunneet tietää, onko Kardashian-klaaniin kuuluva Kylie raskaana vai ei. Tähti ei ole itse vahvistanut raskauttaan, mutta on esiintynyt huomattavasti aikaisempaa vähemmän sosiaalisessa mediassa. Hän ei ole myöskään julkaissut itsestään kokovartalokuvia.

Nyt RadarOnline kertoo, että Scott on ottanut jalat alleen ja lähtenyt suhteesta.

Pariskuntaa lähellä olevat tahot kertovat Scottin kertoneen Jennerille, ”ettei hän kestä enää”, vaikka oletetun lapsen oletettu laskettu aika on ensi vuoden alkupuolella.

– Hän sai vihdoinkin kerättyä rohkeutta kertoakseen Kylielle, että rakastaa kyllä tätä ja tulevaa vauvaa, mutta ei halua parisuhdetta. Kylie on ollut tässä asiassa todella sinisilmäinen, vaikka kaikki ystävät ovat nähneet tämän jo aikaa sitten, lähde jutteli lehdelle.

– Hän ei edelleenkään ole hyväksynyt tätä tosiasiaa ja hän aneleekin Scottia jäämään luokseen.

Scott on nähty poistumassa strippiklubilta ystäviensä kanssa viime viikolla. Silloin alkoivat myös huhut erosta kiiriä ympäriinsä, varsinkin kun paria ei ole nähty yhdessä kuukausiin.

Huhuja parin kivikkoisesta suhteesta on kuultu siitä saakka, kun ensimmäiset epäilyt raskaudesta tulivat julkisuuteen. Aiemmin tässä kuussa Radar uutisoi, että Jenner olisi saanut hermoromahduksen, koska Scott ei välitä hänen raskaudestaan.