Emmerdale-tähti laukoi suosikkisarjasta täyslaidallisen – jätti sarjan ovet paukkuen: ”Parasta oli lähteminen” - Viihde - Ilta-Sanomat

Emmerdale-tähti laukoi suosikkisarjasta täyslaidallisen – jätti sarjan ovet paukkuen: ”Parasta oli lähteminen”

Näyttelijä Adam Thomas ei säästellyt sanojaan kertoessaan faneilleen kokemuksistaan suosikkisarjassa näyttelemisestä.

29.12.2017 19:55

Huippusuositussa Emmedale-saippusarjassa kahdeksan vuoden ajan näytellyt Adam Thomas, 29, jätti suosikkisarjan, eikä näyttelijän twiiteistä päätellen lähtö tapahtunut hyvässä hengessä.

Adam Bartonia sarjassa esittäneen näyttelijän viimeiset jaksot sarjassa on esitetty Britanniassa tällä viikolla.

Thomas vastaili fanien kysymyksiin Emmerdalesta Twitter-tilillään, eikä hän ei säästellyt sanojaan kuvaillessaan, kuinka pettynyt hän on hahmonsa saamaan ruutuaikaan.

– Olen tottunut siihen, Thomas näpäytti fanien harmitellessa, etteivät he olleet nähneet hänen hahmoaan tarpeeksi sarjassa.

Kun fanit kysyivät näyttelijältä mikä hänestä oli ollut sarjassa parasta, oli Thomasin vastaus varsin kylmäkiskoinen.

– Parasta oli lähteminen, näyttelijä sivalsi.

Brittilehdet kertovat Thomasin pehmennelleen myöhemmin sanomisiaan, sillä näyttelijä vitsaili Twitterissä toivovansa, että hänen hahmonsa palaisi sarjaan edes haamuna.

– Rakas Emmerdale, lähdöstäni on kulunut nyt vain pari viikkoa, mutta olen valmis tulemaan takaisin. Edes haamuna. Vastaavaa on tehty ennenkin.

Näyttelijän suorasukaiset twiitit ovat herättäneet ihmetystä faneissa. Brittilehdet uskovat Thomasin olevan suivaantunut siitä, että hänet kirjoitettiin ulos sarjasta.­

Thomasin on huhuttu neuvotelleen roolista toisessa suositussa saippuasarjassa Coronation Streetissä. Näyttelijä on kuitenkin kiistänyt olevansa loikkaamassa toiseen suosikkisarjaan.

– Pysyttelen kaukana saippuasarjoista toistaiseksi. On aika kokeilla jotain uutta, Thomas on kertonut OK! Magazinelle.

Brittiläistä saippuasarjaa on esitetty vuodesta 1972. Sarja sijoittuu kuvitteelliseen yorkshireläiseen Emmerdale-kylään ja sarjassa seurataan kylän värikkäiden persoonien elämää. Suomessa sarjaa esittää MTV3.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?