Viihde

Sara Sieppi ja Roope Salminen paratiisilomalla – missikaunotarta hemmoteltiin hulppealla joululahjalla: ”Joku yllätti minut”

Julkaistu:

joululahja
Sara Sieppiä muistettiin jouluna luksuslaukulla.
Miss Suomi 2011 Sara Sieppi esittelee Instagramissa joululahjaksi saamansa merkkilaukun. Pukki muisti Saraa Chanelin käsilaukulla.

– Someone surprised me at Christmas (suomeksi ”joku yllätti minut jouluna”, Sieppi kirjoittaa Instagramissa. Kuvaan hän on lisännut hashtagin ”laukkulove”.
Sieppi ei paljasta tarkalleen kuka hänelle laukun on joululahjaksi antanut, mutta kuvaan lisätyt sydämet viittaavat siihen, että lahja on saatu hänen miesystävältään Roope Salmiselta.

Sieppi ja Salminen lomailevat parhaillaan Thaimaan auringon alla ja pari on julkaissut lomaltaan useita kuvia. Sara näyttää Instagraminsa perusteella keskittyneen maisemista nautiskeluun, Roope sen sijaan on julkaissut kuvia salilta.
– Oon huomannu että jos postaan kaks kuvaa päivässä ni mul lähtee keskimäärin reilu sata seuraajaa (jep, minä, kolmekymppinen mies, seuraan tollasta asiaa). mut sain niin hyvän kuvan lenkkipolulta tänää etten malta olla jakamatta, Salminen naureskelee Instagramissa jakamansa treenikuvan yhteydessä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt