Anni Uusivirta muutti Instagraminsa sisällön, seuraajat vähenivät – ei tahdo somesta rahaa kuin muut missit: ”Se tuntuu vastenmieliseltä”

Julkaistu:

some
Sosiaalisesta mediasta tuli Anni Uusivirralle pakkopullaa, siksi hän piti siitä hengähdystaukoa.
Anni Uusivirtaa sosiaalisessa mediassa seuraavat henkilöt ovat saattaneet viimeisen vuoden aikana huomata Uusivirran somesisällössä muutoksen tuulia.

Nykyään Anni julkaisee uusia kuvia harvakseltaan ja kuvien sisältökin on erilaista kuin aiemmin. Entistä useammin kuvissa ja videoissa esiintyy meikitön ja ponnaripäinen Anni suosikkiharrastuksensa Brasilian jujutsun parissa, kun aiemmin useat kuvat olivat iltariennoista ykköset yllä ja täydessä tällingissä.

– Olen aika väsynyt sosiaaliseen mediaan, Anni myöntää.

– Pidän vähän hengähdystaukoa, sillä some alkoi tuntua pakkopullalta. Tuntui, että koko ajan aivan kaikesta piti saada otettua hyvä kuva. Piti varmistaa hyvä kuvakulma ja aina pohtia, että mitä ihmettä nyt tähän kuvatekstiksi kirjoitan, Anni huokaa.

Esimerkiksi Instagramissa Annilla on nykyään vähemmän seuraajia kuin ennen, mutta se ei häntä haittaa pätkääkään.

– Nykyään somessa näkyy enemmän oikea minä. Seuraajani ovat vähentyneet, en tiedä, johtuuko se julkaisemistani kuvista vai siitä, että julkaisen kuvia nykyään niin vähän. Se ei haittaa, sillä en ole ikinä miettinyt mitään seuraajamääriä.


Aiemmin sosiaalisen median käyttö meni liiallisuuksiin.

– Huomasin, että somesta oli tullut minulle pakkomielle. Piti koko ajan kytätä, mitä somessa tapahtuu ja se oli ihan tyhmää. Ymmärrän, että some on monelle hyvä työkalu, mutta sen ei kannata liikaa antaa hallita elämää. Kun me olemme muutenkin kaikki koko ajan niin kiinni puhelimissamme.

Monet missikisoista tutuksi tulleet julkkisnaiset hyödyntävät sosiaalista mediaa työnteossa.

– En ole hirveästi käyttänyt Instagramia työnteossa. Se on tuntunut vastenmieliseltä, sitä paitsi en tarvitse sitä. Haluan itse päättää somesisällöstäni.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt