Missikaunotar Anni Uusivirta rakastui brasilialaiseen valmentajaansa – parilla ei ollut yhteistä kieltä: ”Leandro osasi englanniksi vain kolme sanaa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Missikaunotar Anni Uusivirta rakastui brasilialaiseen valmentajaansa – parilla ei ollut yhteistä kieltä: ”Leandro osasi englanniksi vain kolme sanaa”

Anni Uusivirran rakkaus brasilialaiseen jujutsuvalmentajaan syttyi Googlen kääntäjäohjelman avulla, sillä heidän tavatessaan Leandro osasi sanoa englanniksi vain kolme asiaa.

30.12.2017 6:32

Vuoden 2011 missifinalistina tutuksi tullut malli-juontaja ja lentoemäntä Anni Uusivirta, 31, on yhtä hymyä. Hän saapuu haastatteluun ja kuvauksiin yhdessä miesystävänsä Leandron, 38, kanssa. Reilun vuoden seurustellut pariskunta puhuu keskenään englantia ja puheessa vilahtelee säännöllisesti hellittelynimi baby. Brasilialainen Leandro ja Anni tapasivat liikunnan merkeissä parin kotikaupungissa Dubaissa.

Leandro oli juuri muuttanut Dubaihin työskentelemään brasilialaisen jujutsun valmentajana.

– Kyllä, rakastuin valmentajaani, Anni nauraa.

– Kun näin Annin treeneissä, sanoin työkaverilleni, että onpa kaunis nainen. Ihmettelin työkaverilleni, ovatko kaikki naiset Dubaissa yhtä kauniita. Ja nyt Anni on tyttöystäväni, Leandro naurahtaa samalla kun katsoo avopuolisoaan poseeraamassa kameralle.

Aivan haasteitta parin suhde ei kuitenkaan alkanut, sillä aluksi heillä ei ollut yhteistä kieltä.

– Kun tapasin Leandron ensimmäistä kertaa, hän osasi englanniksi vain kolme asiaa: yes, no ja oh my god, Anni naurahtaa ja jatkaa:

– Treeneissä se ei haitannut, sillä silloin hän pystyi näyttämään kropallaan, mitä pitää tehdä. Mutta kun keskustelimme kahdestaan, jouduimme kääntämään joka ikisen asian Googlen kääntäjäohjelman välityksellä.

Nyt Leandron englanti on kehittynyt niin paljon, että kääntäjää ei tarvita jatkuvasti, mutta välillä vaikeimmista aiheista puhuttaessa puhelimista löytyvään kääntäjään on helppo turvautua.

Ennen Leandron tapaamista Anni oli ollut sinkkuna vuoden ajan. Yksin ollessaan Anni pohti aiempia parisuhteitaan ja sitä, miksi ne olivat päättyneet eroon. Hän myös kirjoitti listan niistä asioista, joita oikeasti tahtoo seuraavalta parisuhteeltaan. Hiljattain Anni löysi listansa ja luki sen läpi.

– Olin kirjoittanut listaan: sporttinen, maanläheinen, tumma ja komea. Ajattelin, että apua: Leandrossa on kaikki nämä piirteet!

Lisäksi Anni oli kirjoittanut listaansa, että tahtoo miehen, joka on menestyvä.

– En tarkoita rahaa, vaan sitä, että on menestyvä siinä, mitä tekee. Leandrossa ihastuinkin aluksi siihen, että hänellä on musta vyö jujutsussa. Minua kiehtoo hänessä se, että hän on koko elämänsä ajan ollut omistautunut urheilulle. Ihailen sellaisia ihmisiä, jotka ovat menestyviä omassa jutussaan. Ajattelen aina, että vau, olisinpa minä itsekin jossain noin hyvä.

Miten parin suhde syttyi rakkaudeksi? Millaisia haaveita heillä on tulevaisuuden suhteen? Lue Anni Uusivirran koko haastattelu Ilta-Sanomien viikonvaihteen lehdestä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?