Martina Aitolehti nauttii Dubain lämmöstä bikineissä – julkaisi yhteiskuvan Stefan-rakkaan kanssa: ”Seitsemän vuotta yhdessä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Martina Aitolehti nauttii Dubain lämmöstä bikineissä – julkaisi yhteiskuvan Stefan-rakkaan kanssa: ”Seitsemän vuotta yhdessä”

Martina Aitolehti ja Stefan Therman juhlistavat yhteisiä vuosiaan Dubaissa yhdessä Isabella-tyttärensä kanssa.

29.12.2017 13:14

Martina Aitolehti ja hänen avomiehensä Stefan Therman juhlistavat yhteisiä vuosiaan Dubaissa yhdessä Isabella-tyttärensä, 5, kanssa. Aitolehti on lisännyt pariskunnasta kuvan Instagramiinsa. Kuvassa Therman on puhelimessa ja Martina hymyilee kameralle.

– MUN, Martina on kirjoittanut kuvatekstiin ja lisännyt tekstin seitsemän vuotta yhdessä.

Martina on päivittänyt reissulta kuvia Instagramiinsa. Kuvista paljastuu, että perhe nauttii lomastaan muun muassa uima-altaalla ja rannalla. Martinan esikoistytär Victoria, 8, puolestaan on reissussa Kaliforniassa isänsä radiojuontaja Esko Eerikäisen kanssa.

Ahkerana sosiaalisen median käyttäjänä Aitolehti on lisännyt reissulta kuvia ja videoita myös Instagramin tarinaosuuteen. Kuvissa muun muassa Isabella-tytär nauttii vesileikeistä yhdessä Strefanin kanssa.

– My everything, Martina on kirjoitttanut vesileikkikuvaan.

Aitolehti on lisännyt tarinaosuuteen kuvan myös Stefanista istumassa aurinkotuolilla uimahousuissa puhelimeen puhuen. Kuvaan Martina on kirjoittanut tekstin: love.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?