Melrose Place -kaunottaren elämä ajautui rajuun syöksykierteeseen – joutui jouluna vieroitushoitoon jo kuudetta kertaa - Viihde - Ilta-Sanomat

Melrose Place -kaunottaren elämä ajautui rajuun syöksykierteeseen – joutui jouluna vieroitushoitoon jo kuudetta kertaa

Heather Locklearin uskoaan hakeutuneen vieroitukseen päihderiippuvuuden takia.

28.12.2017 16:40

80- ja 90-lukujen seksisymboli, näyttelijä Heather Locklear, 56, on joutunut jouluna vieroitushoitoon, kertoo RadarOnline-sivusto.

Kyseessä on amerikkalaislehtien mukaan jo kuudes kerta kun näyttelijä on vieroitushoidossa. Edellisen kerran tähti haki apua päihderiippuvuuteen tammikuussa. Syyskuussa näyttelijä joutui sairaalaan ajettuaan kolarin ja murrettuaan rytäkässä solisluunsa.

Dynastia ja Melrose Place -näyttelijän puolison Chris Heisserin kerrotaan vieneen tähden vieroitushoitoon joulunpyhinä.

Heather Locklear kuvattuna viime vuonna punaisen maton tilaisuudessa.­

Näyttelijän läheiset kertovat RadarOnlinelle Heisserin anelleen Locklearia hakeutumaan hoitoon.

– Chris on puhunut vieroitushoidosta taukoamatta Heatherille. Hän auttoi Heatherin hakeutumaan hoitoon. Häntä hoidetaan Los Angelesin lähellä sijaitsevassa laitoksessa, eivätkä he ole kertoneet asiasta kuin muutamalle ihmiselle. He halusivat, että Heather aloittaa vuoden 2018 mahdollisimman hyvissä merkeissä, eli selvinpäin, sivustolle kerrotaan.

Heather Locklear tunnetaan etenkin rooleistaan Melrose Place ja Dynastia -sarjoissa.­

Locklearin tiedetään kärsineen jo pitkään päihderiippuvuudesta. Ensimmäisen kerran näyttelijän ongelmat tulivat julkisuuteen 2008, jolloin hänet vietiin katkaisuun. Samana vuonna hän jäi kiinni auton ajamisesta päihteiden vaikutuksen alaisena. Locklear oli nauttinut sekaisin reseptilääkkeitä ja alkoholia.

2012 näyttelijän sisko soitti hätänumeroon huomattuaan Locklearin käyttäneen alkoholia ja voimakkaita reseptilääkkeitä sekaisin. Locklear joutui tuolloin psykiatriseen hoitoon.

Heather Locklear aloitti uransa jo 80-luvulla.­

Läheisten mukaan joulu on näyttelijä aina erityisen rankkaa aikaa ja tähän aikaan vuodesta näyttelijän elämässä on aikaisempina vuosina tapahtunut käänne synkempään.

– Joulunpyhät ovat Heatherille todella rankkaa aikaa. Hän on repsahtanut juomaan näihin aikoihin aikaisempina vuosina. Perhe toivoo, että tällä kertaa vieroitushoito auttaa, sivustolle kerrotaan.

– Kaikki tietävät, että vieroitushoito ei ole helppoa, mutta Heatherilla on nyt uusi mies ja syy pysyä selvinpäin.

Locklear oli Bon Jovi -yhtyeen kitaristin Richie Samboran kanssa naimisissa vuosina 1994–2007. Ex-parilla on 20-vuotias tytär Ava.

  • Alla olevalla videolla Locklear ja Ava-tytär kuvattuna This is 40 -elokuvan ensi-illassa 2016

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?