Tunnistaisitko? Kirsi Alm-Siira julkaisi kuvan 1980-luvulta – ”Aika peto jo nuorena” - Viihde - Ilta-Sanomat

Tunnistaisitko? Kirsi Alm-Siira julkaisi kuvan 1980-luvulta – ”Aika peto jo nuorena”

Uutisankkuri Kirsi Alm-Siira julkaisi Instagram-tilillään yläasteaikaisen kuvansa.

43-vuotias Kirsi Alm-Siira kävi yläastetta 1980-luvulla.­

28.12.2017 12:33

Uutisankkuri ja toimittaja Kirsi Alm-Siira, 43, tunnetaan rempseistä tempauksistaan. Alm-Siira muistetaan hepulista suorassa lähetyksessä ja tuolilta tipahtamisesta. Rento ja pirtsakka nainen ei arkaile laittaa itseään likoon ja onkin ollut mukana esimerkiksi Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa.

Nyt Alm-Siira hauskuuttaa reilua 11 000 Instagram-seuraajaansa nuoruuskuvallaan. Noormarkusta kotoisin oleva Alm-Siira poseeraa koulukuvalta näyttävässä otoksessa vaaleansinisessä kauluspaidassa. Nuoren Alm-Siiran hiukset ovat vallattomasti kiharalla ja pörrötukka peittää toisen tulevan uutisankkurin silmistä.

– Tukkamuoti hallussa jo yläasteella. Terkkuloiset Noormarkusta, Alm-Siira kirjoittaa kuvatekstissä sivutuuli ja kai ny -aihetunnisteiden kera.

Uutisankkurin hilpeä koulukuva on herättänyt huomiota Instagramissa. Moni on kommentoinut erityisesti hänen hiustyyliään.

– Kyl mää paljo olen nähny, mut tätä en. Jessus, eräs nainen naureskelee.

– Aika ”peto” ollut jo nuorena, toinen jatkaa.

– Sanonpahan vaan, että tuo olis sikamakee nyt, kolmas ihastelee.

Uutisankkurin työ oli Alm-Siiran suuri unelma.­

Huomenta Suomen -juontajanakin tunnettu Alm-Siira kertoi IS:lle elokuussa, että uutisankkurin työ oli hänen suuri unelmansa. Kun hän 2000-luvulla lopulta pääsi MTV:n uutisiin oli se suuri asia.

– Yhtä suuri kuin supertähdelle, joka vetää täyteen Wembleyn stadionin Englannissa, Alm-Siira totesi IS:lle.

Alm-Siira muistetaan vuonna 2010 suorassa uutislähetyksessä sattuneesta kömmähdyksessä, jossa hän tipahti tuolilta ja purskahti nauruun. Netissä kulovalkean tavoin levinnyt video osoitti naiselle sen, että mokista pääsee yli ja asioihin voi suhtautua rennosti.

– Pelkäsin nuorempana, mitä kaikkea suorassa lähetyksessä voi sattua. Kerran kun putoaa tuolilta, ei enää paljon jännitä, Alm-Siira nauroi elokuussa.

Alm-Siira tunnetaan positiivisena ja iloisena ihmisenä.­

Alm-Siira nähtiin alkuvuodesta Tanssii tähtien kanssa -kisassa, jossa hän sai sekä tuomarit että katsojat huolestumaan pyörryttyään kesken lähetyksen. Alm-Siira talutettiin tuolloin pois parketilta ja hän selvisi lopulta tilanteesta pelkällä säikähdyksellä.

Alm-Siira pärjäsi tanssikisassa mainiosti, sillä hänellä on vahva tausta aerobicin parissa. Energinen nainen vetää aerobictunteja ja hyödynsi osaamistaan myös haastavien tanssien opettelussa. Lopulta Alm-Siira sijoittui kilpailussa toiseksi, kun voiton vei Anna-Maija Tuokko.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?