Muistatko Charlien enkelit -tähden? 72-vuotias kaunotar ei näytä vanhentuneen päivääkään - Viihde - Ilta-Sanomat

Muistatko Charlien enkelit -tähden? 72-vuotias kaunotar ei näytä vanhentuneen päivääkään

Jaclyn Smithin julkaisema jouluinen kuva on ihastuttanut faneja.

27.12.2017 21:30

70-luvun hittisarjasta Charlien enkelit tunnettu Jaclyn Smith julkaisi joulupyhien kunniaksi kuvan itsestään joulukuusen edustalla, villakoira sylissään. Vaatesuunnittelijana nykyisin työskentelevän Smithin fanit ovat ihastelleet tähden nuorekasta ulkonäköä.

Kuvien perusteella 72-vuotias tv-tähti ei näytä vanhentuneen juuri ollenkaan.

– Aika on sinun kohdallasi pysynyt paikoillaan: tulet aina olemaan yksi legendaarisimmista, tyylikkäimmistä, eleganteimmista ja kauneimmista naisista kautta aikain, eräs kirjoitti.

– Olit aina ja olet yhä luonnonkaunis, toinen puolestaan kirjoitti.

Smith näytteli yksityisetsivätoimistossa työskentelevää Kelly Garrettia koko sarjan olemassaolon ajan. Hän teki myös cameo-roolin vuonna 2003 ilmestyneessä Charlien enkelit -elokuvassa.

Charlien enkelit Kate Jackson, Farrah Fawcett ja Jaclyn Smith. Fawcett jätti sarjan ensimmäisen kauden lopussa.­

Charlien enkeleiden lisäksi hän on näytellyt useissa televisioelokuvissa.

Vuonna 1985 Smith aloitti yhteistyön amerikkalaisen Kmart-halpatavarataloketjun kanssa suunnittelemalla naistenvaatemalliston. Yhteistyö on jatkunut näihin päiviin asti.

Charlien enkelit Cheryl Ladd, Jaclyn Smith ja Kate Jackson poseeraavat David Doylen kanssa­

Vaikka uranaisen elämä on kiireistä, Smith kertoi aiemmin tänä vuonna First for Women -julkaisulle, että perhe on aina etusijalla. Smithillä on kaksi lasta ja lapsenlapsi.

– Tässä vaiheessa elämää en halua olla treenaamisen orja. Jos minulta kysytään, haluanko treenata vai pidellä tyttärentytärtäni, hän tulee ensin, Smith sanoi.

– Mutta kun leikin häntä tai pitelen häntä sylissäni, olen heti tietoinen lihaksistani, joita minun on rakennettava. Se pikkuinen tyttö antaa minulle motivaatiota tehdä niin.

Smith kertoi yhdistävänsä treenissään painojen nostoa, venyttelyä ja keskivartalon hallintaa. Hän myös vannoi terveellisen, tasapainoisen ruokavalion nimeen.

Jaclyn Hill kuvattuna vuonna 2003.­

Closer Weekly -lehden vuonna 2014 julkaistussa haastattelussa Smith paljasti, kuinka pysyä terveenä 60 ikävuoden jälkeen.

– Ensimmäiseksi, uni on erittäin tärkeää. Myös se, että on ihonhoitorutiini, jonka orjana ei tarvitse kuitenkaan olla. Liiku. Juominen ja tupakointi – en harrasta kumpaakaan niistä ja erityisesti tupakointi vanhentaa, Smith sanoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?