Seurapiirikaunottaren joulunvietto riistäytyi käsistä: sekoili humalassa ja uhkasi tappaa poliisit – syytti epäonnistunutta avioliittoaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Seurapiirikaunottaren joulunvietto riistäytyi käsistä: sekoili humalassa ja uhkasi tappaa poliisit – syytti epäonnistunutta avioliittoaan

Tosi-tv-tähti ja seurapiirirouva Luann de Lesseps joutuu vastaamaan neljään syytteeseen tammikuussa.

Luann de Lessepsin joulunvietto ei sujunut rauhallisissa merkeissä.­

27.12.2017 10:10

NYC täydelliset naiset -sarjasta tuttu LuAnn de Lesseps, 52, joutui jouluviikonloppuna rajuun kahakkaan Floridan Palm Beachilla. Useat yhdysvaltalaismediat uutisoivat, että aggressiivinen ja päihtynyt seurapiirikaunotar pidätettiin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä rantakohteessa sijaitsevassa hotellissa uhkaavan käytöksen vuoksi.

The Huffington Postin mukaan de Lesseps vastusti pidätystä ja hyökkäsi poliisien kimppuun. Lehden mukaan pidätysasiakirjoissa tähden kerrotaan paiskineen ovia, potkaisseen poliisia ja uhkailleen heitä.

– Minä tapan teidät kaikki, de Lesseps huusi Huffington Postin mukaan.

Tosi-tv-tähti joutui törttöilynsä vuoksi paikallisen oikeusistuimen tuomarin eteen. Päihtynyttä de Lessepsiä syytetään muun muassa poliisin uhkaamisesta.

Päihtyneen tosi-tv-tähden pidätyskuva julkaistiin pian tapahtumien jälkeen.­

Daily Mailin mukaan rikoksesta on mahdollista saada maksimissaan viiden vuoden vankeusrangaistus ja reilun 4 200 euron sakot. Yhteensä de Lessepsiä uhkaa neljä erilaista syytettä. Floridalainen tuomari Ted Booras luki jouluaattona syytteet katuvaisen näköiselle de Lessepsille.

– En tiedä, onko sinulla alkoholiongelma, mutta lopeta juominen. Se vaikuttaa olevan ongelma tässä tapauksessa, Booras totesi seurapiirikaunottarelle.

Huffington Postin mukaan tuomari käski de Lessepsin olla hiljaa, kun tämä yritti selitellä tapahtumia oikeudessa. Booras antoi de Lessepsille luvan palata takaisin New Yorkin, sillä hän uskoi, että tosi-tv-tähti olisi helppo löytää, mikäli siihen olisi tarvetta. De Lessepsin on määrä saapua oikeuden eteen vastaamaan syytteisiinsä 25. tammikuuta.

Daily Mailin mukaan tuomari kehotti tosi-tv-tähteä hankkimaan pätevän asianajajan, sillä tämän kohtaamat syytteet ovat melko vakavia.

De Lesseps julkaisi pian sekavien tapahtumien jälkeen anteeksipyynnön Twitter-tilillään. Hän kertoi, että ikävät muistot saivat hänet käyttäytymään holtittomasti.

– Haluan pyytää vilpittömästi anteeksi kaikilta, joita olen loukannut käytökselläni. Tämä oli ensimmäinen kertani Palm Beachilla häideni jälkeen ja se toi pintaan haudattuja tunteita. Olen sitoutunut muutokseen ja toivoon vuodelle 2018, hän kirjoitti.

De Lesseps on ollut mukana NYC täydelliset naiset -sarjassa vuodesta 2008.­

De Lesseps asteli Palm Beachilla avioon liikemies Tom D’Agostino Juniorin kanssa viime uutenavuotena. Parin myrskyisä liitto päättyi kuitenkin vain seitsemän kuukauden jälkeen.

52-vuotias LuAnn de Lesseps oli aiemmin naimisissa kreivi Alexandre de Lessepsin kanssa. 16 vuotta kestänyt liitto toi tosi-tv-tähdelle kreivittären arvonimen.

Seurapiirikaunotar työskenteli sairaanhoitajana ja mallina ennen tosi-tv-uraansa. Lisäksi hän on julkaissut kirjan ja luonut uraa laulajana.

De Lesseps selitti sekavaa käytöstään haudattujen tunteiden purkautumisella.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?