Musiikkimoguli Jordan Feldstein on kuollut vain 40 vuotiaana – soitti hätänumeroon vain hetki ennen menehtymistään - Viihde - Ilta-Sanomat

Musiikkimoguli Jordan Feldstein on kuollut vain 40 vuotiaana – soitti hätänumeroon vain hetki ennen menehtymistään

Jordan Feldstein toimi muun muassa Maroon 5 -yhtyeen managerina.

24.12.2017 9:04

Maroon 5 -yhtyeen pitkäaikainen manageri Jordan Feldstein on kuollut. Hollywood-tähti Jonah Hillin isoveli oli menehtyessään vain 40-vuotias.

USA Today kertoo, että Feldstein soitti hätänumeroon, sillä ei saanut happea. Ennen kuin ensihoitajat olivat ehtineet saapua paikalle, Feldstein oli saanut sydämenpysähdyksen ja kuollut. Kuolinsyytä ei olla vielä varmistettu.

– Pyydämme yksityisyyttä tänä vaikeana aikana. Kukkien ja ruoan sijaan aiomme lähipäivinä avata hyväntekeväisyyskeräyksen, jonka muodossa Jordania voi muistaa, perheen julkaisemassa tiedotteessa kerrotaan.

Feldstein oli manageriyritys Career Artist Managementin perustaja ja toimitusjohtaja. Maroon 5:n lisäksi hänen yrityksensä hoiti muun muassa Elle Kingin ja Rick Springfieldin asioita.

Musiikkimoguli oli hetken naimisissa näyttelijä Clint Eastwoodin tytär Francesca Eastwoodin kanssa vuonna 2013. Eastwood oli avioliiton solmiessaan vain 20-vuotias, ja hän mitätöi avioliiton vielä samana vuonna. Feldsteinillä on kaksi lasta edellisestä avioliitostaan.

Monet muusikot ovat muistelleet Feldsteinia muun muassa Twitterissä.

– Olen hyvin surullinen kuullessani Jordan Feldstein poismenosta. Hän oli uskomaton luonne ja monet jäävät kaipaamaan häntä. Levätköön rauhassa, laulaja Iggy Azalea twiittasi.

– Niin surullista. Rauha hänen perheelleen ja rakkailleen. Hän muutti monien elämän, Roots-yhtyeen Questlove Gomez tuumasi.

– Lepää rauhassa Jordy Feldstein. Pitkäaikainen toverini hullussa musiikkimaailmassa. Niin surullista, OneRepublic-yhtyeen keulakuva Ryan Tedder muisteli.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?