Nainen joutui todistamaan lentokentällä järjetöntä tilannetta – ”Onko tämä oikeasti totta ja vielä vuonna 2017?” - Viihde - Ilta-Sanomat

Nainen joutui todistamaan lentokentällä järjetöntä tilannetta – ”Onko tämä oikeasti totta ja vielä vuonna 2017?”

Kalifornialaisnainen kertoo joutuneensa seuraamaan sivusta, kun matkalle lähdössä ollut pariskunta riiteli rahasta.

22.12.2017 19:01

Kalifornialainen nainen todisti lentokentällä absurdia tilannetta, asiasta kertoo muun muassa brittilehti The Sun. Twitterissä käyttäjänimeä mzbat käyttävä nainen kirjoitti tapahtumista pikaviestipalvelussa.

Nainen kertoo olleensa lentokentällä, kun hän kuuli vieressään istuneen pariskunnan kiistelleen asiasta, joka vaikutti naisen korvaan absurdilta.

– Vieressäni lentokentällä istuva pariskunta riitelee rahasta. Mies sanoi juuri naiselle, että jos nainen rakastaa miestä, hän ei hyväksy hänelle tarjottua ylennystä. Mikäli nainen ottaisi ylennyksen vastaan, kaikki tietäisivät, että nainen tienaa enemmän rahaa kuin mies ja mies kuulemma kokisi olonsa nöyryytetyksi. Voi pyhä paska. Onko tämä oikeasti totta? nainen äimistelee ensimmäisessä julkaisemassaan twiitissä.

Sen jälkeen nainen kertoo erillisissä twiiteissä, miten tilanne kehittyi.

– Voi luoja. Nyt nainen itkee ja sanoo, ettei ikinä tekisi mitään, mikä vaarantaisi heidän parisuhteensa. Ja mies sanoi: ”Hyvä, älä ota paikkaa vastaan.” Minä tahdon vain motata tuota miestä naamaan!

Seuraavaksi pariskunnan vieressä istunut nainen kertoo keskustelun siirtyneen parin tulevaisuuteen ja siihen, miten mies sen näkee.

– Mies sanoi juuri naiselle, että siinä vaiheessa, kun he ovat naimisissa ja heillä on lapsia, niin ei nainen muutenkaan ole töissä. Siispä hän sanoi naiselle, ettei tämän kannata keskittyä uraansa tämän vuoksi. En voi uskoa, että tämä tapahtuu vuonna 2017.

Seuraavaksi asiat ottivat naisen mukaan käänteen, jota mies tuskin osasi odottaa.

– OMG! Nainen pyyhki kyyneleensä ja sanoi: ”Lapsia? Kuka on sanonut mitään sellaista, että minä ikinä tahtoisin lapsia.”

Tarinankertojan mukaan nainen heitti miesystäväänsä maihinnousukortilla ja toivotti tälle hyvää lomaa Cancunissa.

– Nainen raivostui ja häipyi paikalta. Ihmiset taputtivat, kun hän lähti.

– Ja nyt mies raivotekstaa täällä. Hyvä asia naiselle, mutta nyt lentokenttä on jälleen tylsä.

Kalifornialaisnainen lähettää twiitissään myös terveiset naiselle.

– Rakas, rohkea lentokenttänainen. Jos satut näkemään tämän twiitin, haluan sanoa, että olen pahoillani, että jouduit tuollaiseen tilanteeseen. Varsinkin juhlapyhien aikaan. Toivon, että jokin päivä muistelet tätä hetkeä ja ymmärrät, kuinka suuri vaikutus sillä oli elämääsi. Älä ikinä tyydy. Seura sydäntäsi. Olet jumalatar.

Naisen selonteko tilanteesta loppui tuohon twiittiin, sillä seuraavaksi hän ilmoitti olevansa itse lentokenttäbussissa matkalla lentokoneeseen. Useat sivustot ovat kertoneet naisen twiiteistä ja myös niiden todenperäisyyttä on arvuuteltu. Lentokenttätwiittejä on tähän mennessä uudelleenjaettu ja kommentoitu kymmeniätuhansia kertoja. Kalifornialaisnainen kertoi itse Twitterissä, millaisia reaktioita hänen twiittinsä ovat aiheuttaneet.

– Oudoin asia lentokenttätwiiteissäni, sen lisäksi että vihaiset ihmiset haukkuivat minua valehtelijaksi (tai pahemmaksi), on se kuinka moni sivusto twiiteistäni kirjoitti.

Kalifornialaisnainen julkaisi myös kuvan Twitter-tilistään ja siitä, kuinka paljon hän sai lisää seuraajia sosiaalisessa mediassa twiittiensä vuoksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?