Hugh Hefnerin testamentista paljastui yksi erikoinen ehto – voi estää lapsia ja vaimoa saamasta perintöä - Viihde - Ilta-Sanomat

Hugh Hefnerin testamentista paljastui yksi erikoinen ehto – voi estää lapsia ja vaimoa saamasta perintöä

Hugh Hefner varmisti, etteivät hänen lapsensa ja vaimonsa jää tyhjän päälle. Yksi ehto perintöön kuitenkin liittyy.

Hugh Hefner varmisti, etteivät hänen lapsensa ja vaimonsa jää tyhjän päälle. Yksi ehto perintöön kuitenkin liittyy.

Julkaistu: 22.12.2017 9:18

Playboy-imperiumin rakentanut Hugh Hefner oli tarkka rahoistaan.

Syyskuussa kuolleen Playboy-mogulin Hugh Hefnerin testamentista on paljastunut tiukka ehto jälkipolville, mikäli he mielivät saada perintöä, Entertainment Tonight uutisoi. Perinnön hallinnoimiseksi perustetusta säätiöstä ei edunsaaja saa nimittäin senttiäkään, jos hän kärsii huume- tai alkoholiongelmasta.

Viihdesivuston saamien asiakirjojen mukaan säätiön edunvalvojat voivat estää edunsaajia saamasta mitään, jos edunsaajat käyttävät huumeita tai ovat alkoholisteja. Edunvalvojina on mediamogulin luottohenkilöitä ja muita miehen lähipiiriin kuuluneita.

Edunvalvojat voivat vaatia edunsaajaa huumetesteihin ja hakeutumaan hoitoon, jos he epäilevät päihteiden väärinkäyttöä.

– Jos edunvalvojien mukaan on syytä uskoa, että (päihteiden väärinkäytön) seurauksena edunsaaja ei ole kykenevä huolehtimaan itsestään, hallinnoimaan omaisuuttaan, kaikki pakolliset (varain)siirrot hänelle, kaikki hänen nosto-oikeutensa ja hänen oikeutensa osallistua päätöksentekoon koskien edunvalvojien siirtämistä ja nimittämistä tulee keskeyttää, testamentissa sanotaan.

Edunsaaja voi saada perintörahojaan vasta, kun testit osoittavat hänen olleen kuivilla ainakin 12 kuukautta.

Kuvituskuva

Hefner kuoli 91-vuotiaana syyskuun lopussa legendaarisessa kartanossaan. Los Angelesin terveysviranomaisten mukaan hän kuoli verenmyrkytyksestä johtuneeseen sydämen pysähdykseen ja hengitysvajeeseen. Lisäksi hänellä oli niin paha kolibakteeri, etteivät lääkkeet tehonneet siihen.

Hänen omaisuutensa arvoksi on arvioitu noin 36 miljoonaa euroa. Hefnerillä oli neljä lasta, David, Marston, Cooper ja Christie. Lisäksi häntä jäi kaipaamaan Crystal-vaimo.

Aiemmin uutisoitiin, ettei 31-vuotias vaimo peri omaisuutta tiukan avioehdon vuoksi. Myöhemmin viihdesivusto TMZ kuitenkin kertoi, että Hefner jätti vaimolleen viisi miljoonaa dollaria. Lisäksi hän perii Hefnerin vaimonsa hallinnoimalle säätiölle ostaman kartanon. Crystal Hefneriä koskee sama ehto kuin muita perijöitä.

Hugh Hefner Crystal-vaimonsa kanssa.

Hugh Hefner Crystal-vaimonsa kanssa.

Hefnerin lasten lisäksi perintöä jaetaan hyväntekeväisyysjärjestöille ja elokuva-alan yliopistoille.