Fanit sekosivat yhdennäköisyydestä: Star Wars -pahis on kuin Keanu Reevesin kaksoisolento – kaikki ei kuitenkaan ole sitä, miltä näyttää - Viihde - Ilta-Sanomat

Fanit sekosivat yhdennäköisyydestä: Star Wars -pahis on kuin Keanu Reevesin kaksoisolento – kaikki ei kuitenkaan ole sitä, miltä näyttää

Sosiaalisessa mediassa hämmästellään Adam Driverille ja Keanu Reevesin yhdennäköisyyttä.

22.12.2017 8:34

Sarjakuvataiteilija Mark Millarin julkaisema kuvapari Star Wars -tähti Adam Driverista ja Keanu Reevesista on villinnyt sosiaalisessa mediassa. Millar julkaisi Twitter-tilillään kuvan näyttelijöistä ja kertoi, ettei Face Swap -aplikaatio tunnu toimivan miehiin. Face Swap vaihtaa kuvassa esiintyvien henkilöiden kasvot päikseen.

– Faceswappaa Adam Driver ja Keanu Reeves ja tunnet olosi hämmentyneeksi ja olet hieman hukassa, Millar kirjoittaa Twitterissä.

Alunperin suositulla Reddit-sivustolla julkaistua kuvaa on jaettu sosiaalisessa mediassa kymmeniä tuhansia kertoja.

– Miten tämä voi olla mahdollista? Twitterissä kummastellaan Millarin julkaiseman kuvan kommenttikentässä.

Kuvaa on myös kritisoitu sosiaalisessa mediassa, sillä sen ei uskota olevan varsinainen Face Swap -aplikaatiolla tehty kuva, vaan luotu kuvanmuokkauksella.

Kuvaa tarkemmin katsoessa huomaa, että Driverille on muokattu vasempaan kuvan Keanu Reevesin silmät ja kasvoja on siloteltu.

– Molemmissa kuvissa on Adam Driver, mutta toiseen kuvaan on photoshopattu vain Keanun silmät, fanit arvioivat.

Kritiikistä huolimatta sosiaalisessa fanit kirjoittavat sosiaalisessa mediassa näyttelijöiden muistuttavan niin paljon toisiaan, että voisivat olla veljeksiä.

Adam Driver esittää Star Warsissa pahis Kylo Reniä.­

Ennen Star Warsia Driver tunnettiin Girls-hittisarjasta.­

Fanit naureskelevat, että Driver voisi heittäytyä Neon rooliin, jos Matrixista tehtäisi uusia elokuvia. Monien mielestä Reeves, 53, on myös huomattavasti nuoremman näköinen kuin Driver, 34.

– Miksi Keanu näyttää 10 vuotta nuoremmalta, fanit naureskelevat.

– Oletteko ikinä nähneet Adam Driveria ja Keanu Reevesia samassa paikassa samaan aikaan, Twitterissä virnuillaan ja innokkaimmat ovat pyöritelleet jopa salaliittoteorioita, ovatko Driver ja Reeves sama henkilö.

Keanu Reeves on tehnyt pitkän uran elokuvien parissa. Viime vuosina näyttelijä on nähty muun muassa John Wick -elokuvissa.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?