Fitnessmalli-finalisti Anni, 30, näyttää yksinkertaisen "somehuijauksen" ilman kuvanmuokkausta – huomaatko kuvissa eroa? - Viihde - Ilta-Sanomat

Fitnessmalli-finalisti Anni, 30, näyttää yksinkertaisen "somehuijauksen" ilman kuvanmuokkausta – huomaatko kuvissa eroa?

Personal trainerina työskentelevä Anni Vallius paljastaa, kuinka ryhti ja kuvakulma vaikuttavat valokuvan onnistumiseen.

20.12.2017 9:34

Fitness-malli kilpailun finalisti Anni Vallius paljastaa Instagramissa julkaisemassaan kuvaparissa, kuinka helposti hyvällä ryhdillä ja kuvakulmalla voi vaikuttaa siihen, miltä näyttää kuvassa.

– Niin sanottujen muutoskuvien välillä ei tarvitse olla montakaan minuuttia tai kiloa, että se saadaan näyttämään ”myyvältä”. Sitten ryhdytään laihduttamaan ja treenaamaan juuri somessa tehtyjen vertailujen perusteella, vaikka välttämättä tarvetta laihduttamiseen ei olisi, Vallius kirjoittaa.

Vallius muistuttaa, että yhden onnistuneen kuvan takana voi olla monta epäedustavaa otosta.

– Somessa on kiva katsella nättejä kuvia ja itsekin tykkään niitä postailla. Muistetaan kuitenkin inhimillisyys kuvien takana, eikä lähdetä vertaamaan itseään muihin.

Personal trainerina työskentelevä Vallius on usein puhunut ulkonäköpaineista ja itsensä hyväksymisestä. Ilta-Sanomien heinäkuisessa haastattelussa Vallius sanoi, kuinka pitkään rasvaton ja treenattu kroppa on ollut ihanteena. Urheilullisen naisen mukaan viime aikoina ihmiset ovat kuitenkin alkaneet olla enemmän kiinnostuneita omasta hyvinvoinnistaan.

– On ihana nähdä, että ihmiset eivät ajattele, että tarvitsisi olla langanlaiha. Jotkut ovat luonnostaan laihempia ja jotkut muodokkaampia. Onneksi nykyään käsitetään paremmin, että tärkeämpää on terve suhtautuminen itseensä ja omaan kehoon.

Vallius on myös kirjoittanut blogissaan omista ulkonäköpaineistaan. Syyskuussa hän kirjoitti olevansa epävarma erityisesti keskivartalonsa suhteen.

Kirjoituksen taustalla oli Valliuksesta otetut kuvat, joissa hän poseeraa tiukoissa treenivaatteissa juoksuradalla. Ihonmyötäinen urheilupaita korosti naisen vartaloa ja paljasti myös ”vatsamakkarat”.

– Rehellisesti sanottuna ensimmäinen reaktioni nähtyäni nämä kuvat oli ”joo muuten kivat, mutta poistoon vaan, koska vatsamakkarat”.

Hän päätti kuitenkin julkaista kuvat.

– En voi, en jaksa, enkä halua pitää itsestäni vain jonkinlaista tekaistua imagoa, jossa jätetään kaikki inhimillisyys pois ja jokaisesta kuvasta on virheet muokattu pois.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?