Jälleen uusi ahdistelusyytös Hollywoodissa: Silicon Valley -sarjan tähteä syytetään seksuaalisesta väkivallasta - Viihde - Ilta-Sanomat

Jälleen uusi ahdistelusyytös Hollywoodissa: Silicon Valley -sarjan tähteä syytetään seksuaalisesta väkivallasta

Naisen mukaan T.J. Miller kuristi ja löi häntä.

20.12.2017 7:46

Nimettömänä pysyttelevä nainen kertoo seurustelleensa Silicon Valley -sarjan tähden T.J. Millerin kanssa vuonna 2001 tavattuaan tämän yliopiston komediaryhmässä, NY Daily News kirjoittaa.

Naisen mukaan Miller kävi hänen kimppuunsa useaan otteeseen.

Hän väittää Millerin myös pahoinpidelleen häntä kesken seksin.

Nainen kertoo, että seuraavana aamuna hän heräsi ja totesi hampaansa murtuneen ja huuliensa olevan turvoksissa. Nainen peitteli jälkiä, eikä paljastanut Milleriä, vaan kertoi ystävilleen kaatuneensa humalassa.

Nainen kertoo Millerin myös kuristaneen häntä sängyssä.

– Aloimme pelehtiä ja hyvin pian hän laittoi kätensä kurkulleni ja sulki ne. En pystynyt hengittämään. Olin kauhuissani ja erittäin yllättynyt. En tiennyt, että hänellä on tällaisia seksuaalifantasioita kuristamisesta, mutta vaikka olisin tiennyt, en olisi suostunut sellaiseen.

Miller ja hänen vaimonsa Kate ovat julkaisseet tiedotteen, jossa Miller kieltää syytökset. Sen sijaan hän itse syyttää naista ilkeiden juorujen levittelemisestä.

– Ikävä kyllä hän käyttää hyväkseen vallalla olevaa ilmapiiriä ja antaa valheellisia lausuntoja metoo-kampanjan hengessä, Miller lausuu.

Viime vuoden joulukuussa Miller pidätettiin, kun hänen ja taksikuskin Donald Trumpia koskeva riita eskaloitui.

Hollywood Reporterin mukaan Miller oli kommentoinut taksikuskin näkemystä presidentti Donald Trumpista tavalla, jonka taksikuski oli kokenut loukkaavana.

Miller, 36, on komediamaailman nousevia kykyjä ja hänen läpimurtoroolinsa tapahtui HBO.n komediasarjassa Silicon Valley.

Sen jälkeen Miller on nähty Emoji-elokuvassa ja hän tähdittää Steven Spielbergin ensi vuonna teattereihin tulevaa Ready Player One -tieteisleffaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?