Kaveriltaan 18 000 euroa lypsänyt suomalainen kohujulkkis vedättänyt Facebookissa miehiä aikaisemminkin - Viihde - Ilta-Sanomat

Kaveriltaan 18 000 euroa lypsänyt suomalainen kohujulkkis vedättänyt Facebookissa miehiä aikaisemminkin

Nainen tuomittiin viime vuoden marraskuussa Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudessa 60 päiväksi ehdolliseen vankeuteen petoksesta, joka muistuttaa teon kuvaukseltaan hyvin paljon naisen tuoretta tuomiota. Siinäkin tuttavuus alkoi Facebookista.

19.12.2017 19:50 | Päivitetty 20.12.2017 9:01

Nainen lainasi mieheltä 1 637 euroa. Oikeuden mukaan nainen käytti luomaansa tunnesidettä hyväksi ja erehdytti miehen lainaamaan hänelle rahaa ilman, että hänellä olisi ollut tarkoitustakaan maksaa lainaa takaisin. Nainen lainasi rahaa muun muassa hiustenpidennyksiin.

Nainen oli kertonut miehelle haluavansa ihanat häät ja ehkä yhden lapsen, kutsunut miestä muruksi ja kertonut, että olisi ihanaa olla miehen vieressä ja että hän odottaa heidän yhteiseltä elämältään paljon.

Mies toimi teon aikana varastomiehenä ja asui äitinsä luona. Mies lainasi naiselle rahaa ja tapasi tämän ensimmäisen kerran, kun nainen tuli hakemaan miehen ostamaa ruokapöytää itselleen.

Miehen mukaan hän uskoi naisen olevan tosissaan hänen kanssaan ja siksi lainasi rahaa. Miehen odotukset yhteiseltä parisuhteelta olivat suuret.

Hän olisi halunnut tavata naista useammin, mutta naiselle tuli aina este. Kun mies peräsi lainaansa takaisin, nainen esti miehen pääsyn Facebook-profiiliinsa.

Samassa kuussa nainen tuomittiin myös Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa lievästä petoksesta 25 päiväsakkoon eli hänet tuomittiin maksamaan 150 euron sakot. Hän oli kaksi vuotta aiemmin lainannut silloiselta Facebook-tuttavaltaan 400 euroa eikä koskaan maksanut lainaa takaisin miehelle. Nainen ei tuolloin saapunut edes oikeusistuntoon vaan asia ratkaistiin hänen poissa ollessa.

Naisella on myös tätä aiempaa rikoshistoriaa, sillä hänet on tuomittu väärennöksestä ja varkaudesta 60 päivän ehdolliseen vankeuteen viime vuoden alkupuolella Vantaan käräjäoikeudessa.

Tuoreimmasta rikossyytteestä kertoi ensimmäisenä Satakunnan kansa.

Juttua korjattu 20.12: Tuoreimmasta rikossyytteestä kertoi ensimmäisenä Satakunnan kansa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?