Viihde

Tällainen Ville Valon vauhdikas rakkauselämä on ollut vuosien varrella – ”Helvetin iso sänky” oli kodin tärkein asia vuonna 1999

Julkaistu:

rakkautta ja rock'n rollia
Ville Valon rakkauselämä on ollut varhaisista nuoruusvuosista lähtien myrskyisää.
Kun Ville Valo oli suosion räjähdysmäisen kasvun kynnyksellä 22-vuotiaana, hän seikkaili ahkerasti Helsingin yössä luomassa mainettaan rock-ikonina. Mies ei koskaan kiistänyt naisseikkailujaan lehdille, vaan pikemminkin jopa kertoi niistä mielellään haastatteluissa.

Seksuaalinen virikkeellisyys on erottamaton osa Valon imagoa. Mies on kertonut inspiroituvansa kirjailija Timo K. Mukan teoksista, joissa käydään moraalisesti soveliaan seksuaalisen kiinnostuksen äärimmäisillä rajamailla. Mukan kirjoja on kuvailtu suomalaisen kirjallisuuden rivoimmiksi. Onko Valo rivoin suomalainen muusikko?

– Mulla on se paha tapa, että mun inspiraation lähde on kauniimpi sukupuoli ja mä vaadin sen kosketusta jatkuvasti. Mun pitää etsiä koko ajan mun Juuliaani Helsingin rockyöstä. Se ikään kuin kuuluu mun toimenkuvaan, tähti ilmoitti IS:n haastattelussa 1999.

Samassa jutussa hän kertoi, että hänen kotinsa tärkein asia on ”helvetin iso sänky”.


Valo suhtautui nuoruusvuosistaan lähtien parisuhteisiin hyvin eri tavalla kuin suurin osa ihmisistä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Mulla on erilainen käsitys rock ’n’ rollista kuin se, että luuhataan kotona tiskaamassa tyttöystävän kanssa astioita. Mä olen aina vihannut kompromisseja.


Mutta edes rokkitähdet eivät taida olla rakkaudelle immuuneja. Suosion kirkkaimpina vuosina parisuhde nuoren jyväskyläläiskaunottaren kanssa imaisi Valon mukanaan. City-lehti julisti kansijutussaan vuonna 2006, että Jonna Nygren (nyk. Nygren-Jäntti) on Suomen kuuluisin tyttöystävä.

– Mä en ole salarakas, vaan julkirakas. Välillä tulee sellainen olo, että anteeksi, en ole pahuuttani kiilannut tähän väliin, Nygren sanoi haastattelussa.


Tarjoilijana, mallina ja juontajana työskennellyt Nygren jäi Valon fanien mieliin eteerisen hoikkana muodin edelläkävijänä. Kun muut käyttivät vielä leveälahkeisia farkkuja 90-luvun jälkimainingeissa, Nygren puki jalkaansa piukat pillifarkut.

Yhteiskuvissa pariskunta näyttikin ihan toisiltaan.

– Äidit sanovat aina, että te voisitte olla molemmat mun lapsia, Nygren totesi Cityn haastattelussa.


Pariskunta meni kihloihin Ruisrockissa heinäkuussa 2005, ottamalla samanlaiset tatuoinnit. Villellä ja Jonnalla lukee käsissään samanlainen kirjainyhdistelmä: DILLIGAF. Se sisälsi ensimmäiset kirjaimet englanninkielisestä lauseesta Do I look like I Give A Fuck?. Myöhemmin he ottivat vasempiin nimettömiinsä J ja V -kirjaimet sormuksia korvaamaan.

Vuoden 2006 lopulla suhteen karikoista huhuttiin jo runsaasti lehtien palstoilla. Lopullinen ero tuli vuonna 2007. Eron jälkeen molemmat menivät omalla tahollaan katkaisuhoitoon rankan elämäntyylin kääntöpuolena.


Jonnan jälkeen Valo seurusteli muutama vuotta pariisilaisen mallikaunottaren kanssa. Suhteesta uutisoivat muun muassa Seiska ja Iltalehti. Pariskunta asuikin yhdessä Helsingin Munkkiniemessä Valon tunnetussa tornitalossa Solnantiellä. Suhde kuitenkin päätyi eroon.


Nykyään Valo tiettävästi seurustelee niin ikään mallina työskentelevän Christel Karhun kanssa. Karhu on Paparazzi-mallitoimiston sivuilla listattuna. Pariskunta astui julkisuuteen saavuttuaan yhdessä Iskelmä-gaalaan Tampereelle viime helmikuussa. Tuolloin he olivat pitäneet yhtä vasta lyhyen aikaa, joitakin kuukausia.

– Ainakin on hauskaa, Valo nauroi IS:lle kysymykseen siitä, onko suhde vakavalla pohjalla.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt