TMZ: Poplaulaja Enrique Iglesias ja ex-tennistähti Anna Kurnikova ovat saaneet kaksoset - Viihde - Ilta-Sanomat

TMZ: Poplaulaja Enrique Iglesias ja ex-tennistähti Anna Kurnikova ovat saaneet kaksoset

Julkaistu: 18.12.2017 22:05

Latinopopin kuningas ja tennistähti ovat saaneet perheenlisäystä kaksin kappalein.

Poplaulaja Enrique Iglesias ja entinen tennistähti Anna Kurnikova ovat saaneet viikonloppuna perheenlisäystä, kertoo TMZ. Viihdesivuston lähteiden mukaan pariskunta olisi saanut kaksoset, tytön ja pojan.

Raskaus on ollut TMZ:n mukaan hyvin salainen. Kurnikova on ollut poissa julkisuudesta viimeisen vuoden ajan, ja tuoreimmat kuvat hänestä ovat syksyltä 2016.

Instagramiin ex-tennistähti on päivitellyt kuulumisiaan, tosin ei kokovartalokuvien muodossa. Sekä Kurnikova että Iglesias ovat viimeksi lisäilleet kuvia Instagramiin lauantaina, jolloin he nähtävästi ovat olleet veneilemästä.

Pariskunta esiintyy muutenkin erittäin harvoin julkisuudessa yhdessä.

Viimeisin parin yhteiskuva on syksyltä 2016.

42-vuotias latinopopin kuningas on seurustellut entisen tennistähden kanssa jo yli 15 vuotta. Huhuja rakastavaisten kihlauksesta ja avioliitosta on liikkunut koko suhteen ajan, mutta niitä ei ole varmistettu.

35-vuotias Kurnikova on pysynyt otsikoissa, vaikka hänen ammattilaisuransa päättyi jo vuonna 2003 – ja vaikka hän ei uransa aikana voittanut yhtään naisten ammattilaiskiertueen WTA:n kaksinpeliturnausta.

Kurnikova vuonna 2002.

Moskovassa vuonna 1981 syntynyt kaunotar hurmasi koko maailman 20 vuotta sitten, kun hän debytoi vain 15-vuotiaana Grand Slam -turnauksessa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?