Kim Jong-hyun on kuollut vain 27-vuotiaana - Viihde - Ilta-Sanomat

Etelä-Korean supertähti Kim Jong-hyun on kuollut – poikabändin pääsolisti menehtyi vain 27-vuotiaana

Jonghyunina tunnettu artisti löydettiin kotoaan Seoulista.

18.12.2017 18:05

Etelä-Korean suosituimpiin ja vaikutusvaltaisimpiin poikabändeihin kuuluvan Shineen päävokalisti Kim Jong-hyun on kuollut, kertoo Guardian. Hän oli kuollessaan vain 27-vuotias. Jonghyunina tunnettu artisti löydettiin kotoaan Seoulista tiedottomana tänään maanantaina.

Jonghyun on kuoli myöhemmin sairaalassa. Korealaismediat epäilevät kuolinsyyksi itsemurhaa.

  • Yllä olevalta videolta voit katsoa otteita Jonghyunin urasta.

Etelä-Korealainen uutistoimisto Yonhap News Agency kertoi Jonghyun siskon saaneen tekstiviestin veljeltään vain hetki ennen hänen menehtymistään. ”Ole kiltti ja päästä minut menemään. Kerro minulle, että pärjäsin. Lopulliset hyvästit”, viestissä luki.

Artistin fanit ovat esittäneet surunvalittelujaan sankoin joukoin sekä Jonghyun omalla Instagram-tilillä. Poptähden tilillä on yli 2 miljoonaa seuraajaa.

Myös yhtyeen Instagram- että Facebook-tilille tulvii surunvalitteluita.

Jonghyun oli viisihenkisen, Korealaista poppia esittävän poikabändin Shineen päävokalisti.

Shinee on kotimaassaan äärimmäisen suosittu yhtye.­

Vuonna 2008 perustettu Shinee on julkassut kuusi albumia koreaksi ja viisi japaniksi. Kaikki albumit koreankieliset albumit ovat saavuttaneet suurta suosiota ympäri Aasiaa, erityisesti kotimaassaan. Yhtyeen neljä muuta jäsentä ovat Onew, Key, Minho ja Taemin. Yhtyeellä on ollut myös useita tv-ohjelmia.

Vasta 27-vuotiaan Jonghyun kuolema on tullut yllätyksenä kaikille. Vielä viikko sitten yhtyeen Facebook-sivullakin tiedotettiin hänen tulevista soolokonserteistaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?